Trött

Sitter hemma nu efter en jobbig arbetsdag på 9 timmar...  men jag ska inte klaga jag behöver ju dom pengarna.... fast det är ju tråkigt att det ska bli så lite timmar =(  Ne jag får väl söka  annat jobb som man kan lita på!! Jag vill ju iaf klara mig så jag slipper söka soc och krångla och slippa en massa saker om att jag inte har betalat hyran ordentligt...!!! Jag blir nöjd sålänge jag kan betala hyran och överleva med mat!!

(Nu vet jag inte om jag har gjort rätt eller fel.. =S Ska man berätta sanningen för en vän som man egentligen inte ska säga eller ska den personen som gjort "fel" berätta? Grejjen är den att Han/Hon skulle aldrig säga detta till den rätta personen, gjorde jag rätt som sa det då?   Jag vill ju bara min kompis väl...!  Alltså egentligen bryr jag mig inte om "den" tredje personen vet att jag har sagt det och JA jag tar konsekvensen, men denna person måste ju fatta att det kommer ju komma ut iaf! Eller?)   Ja jag är väl kanske en dålig människa som skvallrar... =S  Hoppas bara att min vän förstår och att Hon/Han är nöjd att jag sa nått! Aja nu har jag iaf fått skrivit av mig lite....


Brr
vad kallt det är! Det är nog FAN kallare hemma INNE hos mig än ute... =S Ska det vara så här kallt så kan det lika gärna vara snö så man kan åka lite pulka eller nåt och leka med andras barn =D  *snöbollskrig* är inte dumt =P
Ne nu ska jag hoppa in i en varm dusch så jag återfår min blodcirkulation =P  Sen blir det pyttipanna med ägg om jag orkar göra iordning det hehe... Sen blir det nog sängen! Trött! 

Puss och godnatt!!  // Lisa
Therese ( Tea)

Om du anser att denna person bör veta så har du inte gjort något fel alls när du berättade.. Nej Lisa du är ingen dålig människa när du vill din kompis väl och vad denna pers gjort som du tycker är fel mot en annan.. Du är snäll och trevlig och det jag har sett är att du vill alla väl och så är du för snäll när det gäller vissa saker..

Hoppas vi ses hos Jenny snart

Kram Tea