Granne+Lägenhet

Jag har en skrikande granne till salu, någon som har lust att be psyket ringa honom? Jag är fan skit rädd för han! Det sämsta är att jag bor längst in och högst upp så skulle han få för sig att göra någon så har jag inte en chans i världen att gör nåt. :S Undrar starkt på om jag ska lägga nummret till psyk i hans brevlåda och hoppas på att han ringer dit själv och inser hur han beter sig! Synd bara att jag inte kan spela in hur han låter så öbo själva får höra. Störningsjouren har varit här några gånger och polisen men inget händer ändå!

Lägenheten då: Jag har INGEN värme alls IGEN! Öbo har varit här och satt på värmen (tömt luft ur elementen) och jag hade värme i några dagar och nu är det pisskallt igen. Jag fattar inte vad det är för fel? (på öbo) som inte kan göra det dom jobbar för!? Det blir att sova dåligt igen och ha dom där 1000 filtarna på sig och inte vilja kliva ur den varma sängen på morgonen. ORKAR FAN INTE MER! Ska ner till öbo igen imorrn och stå där till nån följer med mig hem och fixar det om dom så ska behöva byta ut elementen helt! Blir fan förbannad! (måste iof städa lite innan) =P Fast egentligen så ska dom skita i det! 

Sen om möglet i badrummet, går det att skrubba med svinto utan att det blir helt kajko?

Ne jag är för arg för att fortsätta skriva för stunden så jag kanske återkommer snart!

Anna Ida Nathalie

Uppenbarligen så har du väldigt mycket fukt i ditt badrum, det finns sådana där fuktupptagare som man har i vissa rum med extra fukt. Köp en sådan och ha badrumsdörren öppen mycket. Lycka till!

Madd1sh

Jag känner igen det där med ÖBO!Hos oss har dom varit miljoner gånger. Dem säger bara att det är "godkända" grader vid lägst 20 och att dem inte kan göra mer. Dem har skruvat på allt möjligt, men inte händer det något för de. USCH!