www.pandia.se

färdtjänst

Att ha färdtjänst är tydligen inget att diskutera med. Jag har sen vi kom hem från sjukhuset haft färdtjänst och har man färdtjänst så har man automatiskt rätt till sjukresa. (Tyr & Lex har färdtjänst )
Igår när jag skulle boka sjukresa inför trachbyte, så fick jag inte boka.... !
Wtf! Han säger att jag inte har rätt att boka så barnen får åka i sina barnvagnar (vilket de är till för) utan jag skulle sätta barnen i bilbarnstolar?!?! Har de trä...

Magsjuka + tumm...

Nu har magsjukan nått oss, halva assistansstyrkan har fått de och den andra halvan vabbar.  Tror att de börjar kännas att de är påväg att bli bättre för alla.
Det händer lite saker nu:
  • Först kommer en rolig grej som ni kommer märka inom en snar framtid.
  • Dop, ska bli kul att träffa alla släktingar igen.
  • Snart kommer de ett mail som förhoppningsvis säger att Tuss kom med i babysim.
  • I slutet på april så åker...

upplåst

Hej, jag kände att jag låste bloggen för en löjlig anledning. Så nu är den öppen igen. 
 
Så för er som är så intresserad av mitt liv, varsågoda att läsa.  Då ska jag redan tala om att den stickade tröjan som Tuss har fått kommer inte att användas just för att jag tycker inte att man ska försöka bete sig som något man inte är och presenter är de sista jag/vi vill ha. 
Vet att jag kommer att få höra detta också så de är jag beredd på. <...

greys anatomi

När jag kollar på serien greys anatomi så kan jag de mesta i läkarnas synvinkel.  De nämner peang ganska ofta och de använder vi dagligen. De använder instrument som läkarna här snart kommer att använda på mina barn...
De är då jag inser att jag börjar bli rädd. Jag är livrädd för nästa operation. (Hjärtat)  Jag vet inte om jag vill längre,  om jag vågar. 
Tänk om något händer, jag skulle aldrig förlåta mig själv då. 
Sen då, d...

Hämta fler inlägg