färdtjänst

Att ha färdtjänst är tydligen inget att diskutera med. Jag har sen vi kom hem från sjukhuset haft färdtjänst och har man färdtjänst så har man automatiskt rätt till sjukresa. (Tyr & Lex har färdtjänst )
Igår när jag skulle boka sjukresa inför trachbyte, så fick jag inte boka.... !
Wtf! Han säger att jag inte har rätt att boka så barnen får åka i sina barnvagnar (vilket de är till för) utan jag skulle sätta barnen i bilbarnstolar?!?! Har de träffat mina barn??? Nä de är tydligt de.
Han säger sen att han bokar resan men att chauffören kan neka oss att få åka med! 
 
Är de ens okej? 
Då kan ju de förklara för läkaren varför vi inte kommer på bokad tid! Jävla nötter! 
 
Nä nu får de sluta hända dåliga saker så jag kan skriva något bra i här också!  
 
Godnatt!

Magsjuka + tummen upp

Nu har magsjukan nått oss, halva assistansstyrkan har fått de och den andra halvan vabbar.  Tror att de börjar kännas att de är påväg att bli bättre för alla.
Det händer lite saker nu:
  • Först kommer en rolig grej som ni kommer märka inom en snar framtid.
  • Dop, ska bli kul att träffa alla släktingar igen.
  • Snart kommer de ett mail som förhoppningsvis säger att Tuss kom med i babysim.
  • I slutet på april så åker vi till Riga.
  • Tyr och Lex blir 3 (!!) år i Juni.... 3 år.
  • Lowe börjar på lekis till hösten... vart tog tiden vägen?
 
Det kommer bli ett fantastiskt år! ♥
 
Tillbaka till sysslorna.

upplåst

Hej, jag kände att jag låste bloggen för en löjlig anledning. Så nu är den öppen igen. 
 
Så för er som är så intresserad av mitt liv, varsågoda att läsa.  Då ska jag redan tala om att den stickade tröjan som Tuss har fått kommer inte att användas just för att jag tycker inte att man ska försöka bete sig som något man inte är och presenter är de sista jag/vi vill ha. 
Vet att jag kommer att få höra detta också så de är jag beredd på. 
 
En person ville att jag skulle låsa bloggen av anledningen att "några" personer bara skvallrar och sånt.. men jag skiter i de nu. För jag är trött på folk som tror att de kan behandla en person hur de vill. OCH JA, JAG FATTAR ATT NI FATTAR! De kanske är de som är meningen. 
 
Bara för att jag säger hej så betyder de inte att jag vill vara din vän.  Jag är för snäll mot alla och jag ska sätta stop för de nu. Jag mår illa över hur illa behandlad jag blev för ett år sen, hur kan man överge någon i ett sånt dåligt skick? Fyfan!
 
Så nej, jag är inte din vän och jag kommer inte att bli de igen heller!  Ingen ursäkt skulle ens kunna laga de ni gjort.  Tyck att jag är löjlig men de skiter jag i nu.
 
Godnatt!

greys anatomi

När jag kollar på serien greys anatomi så kan jag de mesta i läkarnas synvinkel.  De nämner peang ganska ofta och de använder vi dagligen. De använder instrument som läkarna här snart kommer att använda på mina barn...
De är då jag inser att jag börjar bli rädd. Jag är livrädd för nästa operation. (Hjärtat)  Jag vet inte om jag vill längre,  om jag vågar. 
Tänk om något händer, jag skulle aldrig förlåta mig själv då. 
Sen då, då kommer nästa projekt... (trachen)
Om de tar bort den och de fungerar, ja de skulle ju vara perfekt. Men tänk om han slutar andas... Får han tillbaka sin trach då? Frågorna är många men svåra att svara på. 

Jag ska försöka ta tummen ur och gå iväg så jag kan validera och sen gå en teckenspråkskurs, så vi alla kan prata med varandra. Jag håller på att teckna till Lowe och Tuss också så de ska kunna prata med Tyr och Lex sen. 

Tack och bock! 

♡♡♡♡