Assistans eller inte

Alltså de måste ju vara något fel med dem som sitter högt upp på försäkringskassan. De anser inte att Tyr och Lex har någon fysisk eller psykisk funktionsnedsättning och därför vill de inte att de ska få asisstans där sondmatningen är medräknad. 
 
Jag hann knappt sätta mig i rättssalen innan  jag började böla. 
 
Domarna var underbara och jag hoppas verkligen att de har hjärtat på rätt sida. 
 
Jag LOVAR att ni som jobbar för försäkringskassan och måste följa alla riktlinjer..... skulle ni vara med i någon olycka eller dylikt så ni hamnar i ett tillstånd där ni verkligen skulle behöva tillsyn dygnet runt, förstår ni då att era egna kollegor skulle förräda er?! De skulle kasta er till hajarna och skita fullständigt i hur ni skulle klara er dagligen.  Har ni tänkt på det kanske? Det har jag. 
Ni vill splittra familjer. Jag skulle kunna skriva så mycket om hur mycket om er men jag ska nog låta bli, det kommer att sluta dåligt då.
 
Inom 4 veckor får vi svar om sondmatning ska ingå i det grundläggande behovet... MAT ingår men inte via sond... skriv då för i helvete ner det (!) Att man måste ge maten med gaffel, sked eller med pinnar.  Ingår det förresten? Pinnar? Eller måste det vara en gaffel?  De står inte heller någonstans. 
 
👋
 
MinikeGirl

Hej

Jag förstår dig man kan vara så maktlös mot myndigheter. Det som jag vill att du alltid ska tänka på är att du gör det som du kan och det är guld värt även i svår vunna fighter. Du är fantastik och en bra mamma. Kramizar MinikeGirl