Anonym?

Varför ska man vara anonym om man ska kommentera? Jag låter inte dom bli accepterade så ni vet! Kommentera inte mina inlägg om du inte kan visa vem du är och stå för vad du säger!  Anonym = Inte coolt!!

jobba imorgon...

Ja jag ska ju upp halv 4 imorgonbitti men jag kan inte sova =S  ska vara på kontoret kl 5 sen bär det av till sthlm! Ska jobba där imorrn.. Får se om det blir någon sömn eller om jag sover på vägen dit sen vägen hem och sen när jag är hemma =D Jag brukar ju klara av att inte få sömn hehe.. bara att dricka en massa vatten!  Undra när macken öppnar imorrn för jag har inga cigg och det är det värsta jag vet när jag går upp på morgonen utan att röka efter frukosten!  Ja då kommer lönen om 20 min och det blev en shock när jag såg hur mkt det va hehe men allt kommer ju ta slut på räkningar och skulder, men det känns bra för då vet jag att jag gör rätt ifrån mig =D  Undra om man ska dricka kaffe hela natten för att hålla mig vaken eller om jag ska försöka sova ??  Har iof ingen mjölk och då blir kaffet äckligt (blää) Så antingen går jag till macken i eurostop eller så får jag vänta tills frukost! (jobbigt) Aja nu har jag slut på orden men jag skriver ett imorgon när jag vaknar (om jag sover) hehe hade bra puss & Kram!

<3 Jonatan <3

Hos mamma

Nu har jag stressat hit i onödan hehe.. Mamma sover och jag dricker kaffe =D Vi ska snart åka till Morgan och packa ner hans dotters saker för dom ska till gävle tror ja..   Hade trevlig igår =D Asbra musik ju hehe! Dom tyckte inte att jag skulle kunna dom låtarna som va från 70 talet för att jag va för ung haha!  Hade en asskum dröm inatt =S Vill hitta nåt om att tyda drömmar för den här va både bra och dålig! Men det kanske är så som jag tror... Klockan! 
Imorrn ska hag vara på kontoret kl 5 på morgonen för då ska jag åka till sthlm och Jobba! Bra betalt =D 
 aja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer men det gör inget hehe!  Hörs & ses! Puss!

Kamera

Jag vill ha tillbaka min kamera och min mobil nu ju! Vill ta kort så jag kan lägga in på Bdb! När jag lämnade in kameran så sa han som jobbade där, är det fel på blixten? då sa jag ja det är det, då sa han ja det är inte den första som kommer in och lämnar in just den kameran för blixten haha snacka om att den är dålig då!! Det va säkert därför man fick den när man tog ett abonnemang på bredbandsbolaget! J*vla fikusar! haha!    Ikväll blir det att vara Hos mammas granne på vinylkväll (man lyssnar på gamla lp skivor och dricker vin) Annika ringde nyss och sa att dom skulle ha fest men jag va ju ute igår så det blir nog att vara med mamma iaf! Undra om man ska försöka ta sig till mcdonalds och hämta min kaffe latte? Är skit sugen på de hehe.  Ne nu ska jag hoppa in i duschen och gå till baronbackarna! Hörs & ses! Puss