5 år

5 år har gått sen du lämnade oss. Sorgen som var då finns fortfarande kvar. Men glädjen man har när man tänker på alla minnen som finns, den kommer alltid att finnas i mitt hjärta.
Jag saknar dig. Varje dag finns du i mina tankar. Du och din fina familj! ♡♡
Vila i frid kära du!

Myspys

Ikväll kör vi på räkor, ost, kex och en bra film. Det kommer alltid att vara en favorit! Bara sällskapet som saknas. Fast iof, inget sällskap betyder ju mer till mig.
 
 
Gjorde kasslergryta med ris igen, äntligen något som Lowe också tycker om som jag har gjort. 
 
 
Imorgon ryker tvhyllan, ska försöka få allting klart här hemma nu. De kommer säkert att sluta med att de blir flytt bara för de. Spännande.
 
Herrå.

Nytt

Lowes rum är i operation helt nytt. Skrivbord, eftersom han börjar skolan snart, ny lampa och kanske en ny säng.  Jag ska ut med saker så de blir mer plats, de är inte lätt när de största rummet ska vara ett litet sjukhus. 
 
Nu hoppas jag verkligen på flytt, de ser ljust ut men jag vill inte ta ut pengen före lönen ;) 
Tuss ÄLSKAR SIN BROR! ♡♡ så fort han är hemma så ska hon vara på honom direkt. Hon ler jämt när hon ser honom. ♡ 
 

Dietist

Att slänga mat som förövrigt är ätbart känns inte okej, men när dietisten väljer att skicka så mycket mat när man ska prova den så finns de tyvärr inget annat alternativ.. (har frågat runt om någon vill ha)
Minimax och peptamen i massor!! 
 

 
 
 
 
 
 
Imorgon kommer de någon och kollar på min lägenhet. Jag hoppas att de vill ha min lgh, annars får jag rekommendera grannens, jag vill verkligen ha lägenheten jag har kollat på. Håll alla tummar och tår! 
 
♡♡ Ett JÄTTESTORT grattis till Jenny och Tobbe till Lilla Ymer som kom igår ♡♡