www.pandia.se

Mitt hjärta dog...

I söndags morse fick jag ett samtal INGEN mamma vill ha. Lilla L hade som vanligt dragit ur sin resp och han kunde varken intuberas eller ventilera då han hade för mycket slem i vägen och däremellan hann han få hjärtstillestånd ett par minuter innan de fick i han i resp igen.

Mitt hjärta rasade när jag verkligen kom på vad läkaren hade sagt i telefon. Jag vaknade av de samtal och jag svarade yrvaket, va bra att du ringde och sa de så jag vet.

Vilket jäv...

Ännu en operati...

Nästa vecka ska båda barnen opereras igen. Denna gång blir de en "track" 

http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Trakeotomi

Hoppas länken fungerar. 

De blir barnens andra operation var. T har op hjärtat och L ögonen. 
Vi har några op till att räkna ner till. 

opererad

Nu är L opererad och jag har pratat med ögonläkaren. Han sa varken bu eller bä. Han kunde inte ens svara på om L kommer kunna se eller inte. Sen nämnde han att läkarna inte vet hur de kommer bli för L om hans liv eller inte, men han ville inte säga mer för han ville inte lägga sig i.. Varför ska jag alltid få reda på de via andra läkare och inte mina egna? Nu får jag fan ta tag i kragen och säga att de fan får skärpa sig nu!
Menade han nu då att L´s liv är i fara eller ...

Dåligt samvete....

Jag mår dåligt, jag får dåligt samvete för att jag inte har mina barn hemma. Jag vill ha de här nu så jag kan kolla på de när de sover i SINA sängar, när de växer UTAN att behöva kolla kg på vågen varannan dag. Jag vill bara se hur de utvecklas, själva. Är trött på alla dessa mediciner de behöver för att deras CRP är dåliga eller att de behöver blod var och varannan dag. 'Jag har inte träffat mina barn på över en vecka och de gör ONT i mig!

Op

Jaha.. Fick veta idag att L ska operera sina ögon imorgon, laseroperation. Nästan alla prematurbarn får gör den så de är inget ovanligt. De som är mest jobbigt är att jag inte kan vara där och hålla om mitt barn efteråt :(  

Vad händer?

Vad är de som är fel? Varför får inte mina barn komma hem efter 3  månader? Varför öppnar de inte ögonen? Ingen kan heller svara på dessa frågor och de gör mig ledsen! De är 3 månader och 5 dagar, imorgon är de deras BF. När kommer jag få hem mina barn?  Nu gråter jag nästintill varje dag och jag får inte träffa mina barn eftersom jag är sjuk. Har varit ifrån dem i 1 vecka nu och ingen läkare vill hjälpa mig att bli frisk. De måste finnas ett annat sett att göra än att b...

Hämta fler inlägg