Mitt hjärta dog!

I söndags morse fick jag ett samtal INGEN mamma vill ha. Lilla L hade som vanligt dragit ur sin resp och han kunde varken intuberas eller ventilera då han hade för mycket slem i vägen och däremellan hann han få hjärtstillestånd ett par minuter innan de fick i han i resp igen.

Mitt hjärta rasade när jag verkligen kom på vad läkaren hade sagt i telefon. Jag vaknade av de samtal och jag svarade yrvaket, va bra att du ringde och sa de så jag vet.

Vilket jävla svar... tror nog inte att jag fattade vad hon sa förrän jag började skriva upp de på ett sms.. jag läste de innan jag skickade och började störtböla och stressa till sjukhuset. Bölade nästan hela söndagen och har fortfarande gråtet i halsen.

Det går inte framåt för killarna.. Deras lungor vill inte följa med i utvecklingen. Vi ska prova trakeotomi nu i veckan och se om de funkar.

Hatar detta just nu! Vill bara ha hem mina barn så jag får ha min familj hel och hemma!

Ännu en operation

Nästa vecka ska båda barnen opereras igen. Denna gång blir de en "track" 

http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Trakeotomi

Hoppas länken fungerar. 

De blir barnens andra operation var. T har op hjärtat och L ögonen. 
Vi har några op till att räkna ner till. 

opererad

Nu är L opererad och jag har pratat med ögonläkaren. Han sa varken bu eller bä. Han kunde inte ens svara på om L kommer kunna se eller inte. Sen nämnde han att läkarna inte vet hur de kommer bli för L om hans liv eller inte, men han ville inte säga mer för han ville inte lägga sig i.. Varför ska jag alltid få reda på de via andra läkare och inte mina egna? Nu får jag fan ta tag i kragen och säga att de fan får skärpa sig nu!
Menade han nu då att L´s liv är i fara eller vadå?

Dåligt samvete...

Jag mår dåligt, jag får dåligt samvete för att jag inte har mina barn hemma. Jag vill ha de här nu så jag kan kolla på de när de sover i SINA sängar, när de växer UTAN att behöva kolla kg på vågen varannan dag. Jag vill bara se hur de utvecklas, själva. Är trött på alla dessa mediciner de behöver för att deras CRP är dåliga eller att de behöver blod var och varannan dag. 'Jag har inte träffat mina barn på över en vecka och de gör ONT i mig!