F*n

Ger upp, de jag skrev försvann.. Jag har iaf haft en trevlig kväll med familljen Andersson/Dahlström. Kollat på film och spelat spel, som jag förlorade på som vanligt haha.

Blir inget mer skrivet, är inte på humör för det.

Bildbomb!

Lowe i sin nya mössa =) Jag har tatuerat mig =)

Min "lilla" kille har blivitr stor... 1 år redan :O


Har bakat LYCKADE lussebullar =)Lowe älskar yougurt och får äta själv, vilket slutar i KLADD. hahaJag kommer att lägga upp en bild på måndag som jag inte kan lägga upp nu :)

Så Sussie, jag ska föröska att ta mer bilder :)

En deal är en deal.

Jag och Sussie har gjort en deal, när jag ser att hon har bloggat om det jag har bett om så har jag lovat att lägga ut mer bilder, SKA SKE! =) Fixar en bildbomb så fort hon har skrivit. Just ja, måste oxå fråga A om jag får lägga ut en bild innan jag gör något. Dock så finns den redan på FB så egentligen, varför inte. Men att fråga skulle kännas bättre.

01.31 Fredag?

Jag är fortfarande vaken, är skittrött men vill inte lägga mig än. Funderar lite smått.. Jag har kommit fram till att jag vill gifta mig nångång i mitt liv. Jag har alltid sagt att jag inte vill stå i kyrka men vafan, jag lever ju bara en gång och jag vill uppleva det där häftiga och nervösa tillfället. Sa det till Jenny förut att jag måste vara i centrum där alla tittar på mig nångång så då väljer jag ett (förhoppningsvis) fint tillfälle.

På så kort tid så har jag genom att lyssna lärt mig en del saker, massor om mig själv. Helt otroligt att jag inte har sett de själv. Mycket saker är även att jag har lärt mig saker som jag själv upplevde jobbigt, inte är så jobbigt egentligen. Jag vet även att jag snart kommer gå så pass långt att det kommer att bli en stor förändrig ( en bra sådan )