www.pandia.se

F*n

Ger upp, de jag skrev försvann.. Jag har iaf haft en trevlig kväll med familljen Andersson/Dahlström. Kollat på film och spelat spel, som jag förlorade på som vanligt haha.

Blir inget mer skrivet, är inte på humör för det.

Bildbomb!

En deal är en d...

Jag och Sussie har gjort en deal, när jag ser att hon har bloggat om det jag har bett om så har jag lovat att lägga ut mer bilder, SKA SKE! =) Fixar en bildbomb så fort hon har skrivit. Just ja, måste oxå fråga A om jag får lägga ut en bild innan jag gör något. Dock så finns den redan på FB så egentligen, varför inte. Men att fråga skulle kännas bättre.

01.31 Fredag?

Jag är fortfarande vaken, är skittrött men vill inte lägga mig än. Funderar lite smått.. Jag har kommit fram till att jag vill gifta mig nångång i mitt liv. Jag har alltid sagt att jag inte vill stå i kyrka men vafan, jag lever ju bara en gång och jag vill uppleva det där häftiga och nervösa tillfället. Sa det till Jenny förut att jag måste vara i centrum där alla tittar på mig nångång så då väljer jag ett (förhoppningsvis) fint tillfälle.

På så kort tid så har jag...

Torsdag

Dagen började med en trött och seg morgon.. Lämnar Lowe på dagis och får skjuts av Fia med kakorna till sofiaparken där vi möter upp Jenny. Följer med henne hem sen för att fika som vi sagt hela veckan nu. Klockan blir (tror) halv 12 och dom ringer från dagis och säger att Lowe har feber (WHAT?) han var ju hur pigg som helst imorse, men ja det var bara att hämta honom och gå hem. Han blir hemma imorgon med vilket INTE är bra för jag har en massa saker att göra.. Tusan då!

Onsdag

"Du är inte den Lisa som du var förr" Nej jag är annorlunda och jag vet inte vad som hände, vet inte när eller varför. Hur mycket jag än skulle vilja gå tillbaka i tiden som kommer de aldrig att ske. 7an där det hände mest saker, både bra och dåliga men mest bra saker, det vill jag uppleva igen. Jag skulle med andra ord göra EXAKT vad som helst för att få komma dit igen.

Men jag gråter inte över det liv jag har, men det var roligare förr.
Jag har de...

Hämta fler inlägg