♥ 1år ♥

♥ Grattis till min älskade Lowe på 1  års dagen! Kan inte fatta att för ett år sen låg jag på förlossningen, just nu. Häftigt! Jag älskar dig Lowe mer än vad det går att beskriva! ♥

Idag är det även min dag *Lite iaf* RÖKFRI i ett år!

=D

Samtalsdiskussionen handlade om politik, otrohet, tillit och en massa skratt. Sjukt hur ett samtal kan gå till när den ena är onykter haha.

Jag tror att jag är lite dålig i halsen, vet inte om det är panikångest eller om halsen är tjock av slem.. känns som om jag har lunginflammation =/

Ikväll kommer pappa, Susanne och oscar över och spelar lite spel, sen blir de att tvätta 00 - 03 Äntligen! Eftersom jag är barnledig så kanske jag tar mig en öl eller nåt.

Lyckan kommer!

Det va länge sen jag kände mig såhär glad.

Jag kan inte förstå hur det kan ha blivit så illa som det är idag.

På onsdag ska jag iväg till Usö för första gången, det är DÅ mitt liv börjar på riktigt! Det här är stort för mig, RIKTIGT stort! Jag tror på att allt kommer att lösa sig och bli så bra som det var innan! Jag är stark, om inte annat så kommer jag att bli det!
Min ångest lever fortfarande men är betydligt mindre nu än igår.


steget före!

Jag har äntligen tagit steget. För första gången sen vi hade storm så Sover jag nu återigen i min säng, jag och Lowe har sovit i soffan tills nu. Lowe sover i sin säng igen och allt börjar bli som vanligt, förutom min ångest som vägrar att lämna mig men stannar lindrigt. Inom 1 månad ska jag få riktig hjälp med min ångest och det tackar jag för! Jag tackar även min kära kurator för allt stöd jag har fått! Klumpen i halsen känns inte lika otäck längre och jag kan hantera den bra. Förövrigt är jag superglad!