www.pandia.se

Försöker iaf

Helt ny i detta med iphone så jag råkar skicka inlägg med bara rubriker.. Så nu vet ni varför det blir tomma inlägg ibland.

Jag bävrar för imorgon... Jag ska ta bort min cysta och jag är skitnervös. Vet att de kommer gå bra, är mest rädd att det ska göra ont.

Noll respons = noll intresse?

❤ tänker mycket på er där uppe ❤

Tråk

Jag är med ....

iPhone :) hihi provar att blogga via den för första gången.

Lowe är ff sjuk, verkade vara på bättringsvägen men shi fick vi, återigen kom de kladd från ögat. Aja bara att ta det, han är iaf feberfri :)

Jag är med...

Begravning..♥

Det var jättejobbigt att säga farväl till dig idag. Många vänner som saknar dig. Jag kommer aldrig att släppa dig från mig. Jag kommer till dig när min tid är inne! Jag älskar dig Ralle! ♥ Tårarna vill komma hela tiden men jag håller de inom mig, vågar inte gråta ut tårarna som tillhör dig! Vill inte släppa taget! Vila i frid!

jobbigt

Allting blandas samman och kommer samtidigt! Allting dåligt sker samtidigt, varför? Jag har varit på akuten hela natten (igår) har ff lika ont som när jag kom dit. Får ingen hjälp med det onda för att jag inte hade feber. Nu har jag panikångest och det är storm ute som gör paniken värre. TACK!! Imorgon kommer ännu en tung dag! BEGRAVNING! Jag ska lämna Lowe med Jonatan, fixa blomma, gå på begravning, ringa läkare om jag ff inte är bra.

Jag vill inte säga farvä...

Hämta fler inlägg