Jag vet inte hur mycke länge till jag kommer att orka. Jag gråter när jag är hemma helt själv men jag kan inte gråta när jag väl pratar om det inför mina kompisar. Vad är det som är fel? Det finns så mycket saknad och sorg men det kommer inte ut! Jag vill bara åka från stan en liten stund, själv. Bara få fundera lite. Få ur all ilska och alla tårar!  R.I.P Alexander, Tommie, Cenny, Jens & Jonas! Ni är saknade och älskade!


Saknar dig Jonatan! Nu är det bara 4 dagar kvar tills du kommer hem! 
♥ Älskar dig hjärtat ♥ 

Natti natt!

God jul

Jag har inte hunnit bloggat idag =P va på frukost hos Jennie med mamma, Jennie, Simon, Melvin, Valter, Robbin, Linus och Philip. Philip fick madeln =P  Sen bar det av till jobbet =) Fick beröm igen =) Världens bästa jobb äre, synd bara att jag inte får jobba mer! =( 

Grattis Philip på din 16 årsdag!

Så jag hoppas att alla har haft en riktigt bra jul! =) Det har iaf jag haft! Jag fick en gott och blandat påse, en stekpanna och 4 filtar (så nu har jag 8 att gosa med) =P Sen fick jag en "tavla" av Simons syster, jag skulle köpa den när hon sålde alla sina (hon ritar själv) men vi kom inte så långt, men idag fick jag den!! *ÖVERLYCKLIG* TACK LINDA!!

Jag har världens bästa familj!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på min lilla "frukost-tv" =P Ska fira jul imorrn med Pappa, Susanne, Oscar, Johanna, Johan, Pernilla, David, Jane, Bert, Monica och Karl-Axel =) Ja, jag har en stor familj =P

Prosit kanske blir hämtad imorrn men jag vet inte än, det kan bli på söndag oxå. *tråk*

Ne nu ropar sängen, Natti natti!

Älskar & Saknar dig Jonatan! Kom hem! Puss&Kram!

22:a

Snart är det julafton men först uppesittarkväll =) Den kommer att bestå av cider/öl, bingolotto, pappa och oscar =) (kanske Jossan) Om jag mår bra då vill säga. Migrän till tusen har jag! Hoppas att den går över över natten så jag kommer till svenskan (viktigaste uppgiften) sååå typiskt att det ska komma nu dagen innan!

Jag är skithungrig men jag orkar inte göra något nu. Kanske tar lite glögg och pepparkakor ist =P

Snart ringer Jonatan från uppsala och ska säga godnatt sen kanske vi inte hörs förens om några dagar (bara sms) eftersom han sitter på planet till Gran Canaria kl 11 imorrn. *fusk* Hoppas att han och hans pappa får det trevligt!
Imorrn om jag inte är sjuk så ska jag fixa de sista juklapparna, annars får jag skicka mamma.  Sen har jag 3 överraskningar, men jag säger varken vad eller något annat =P

Prosit bara pratar och pratar =) Mysigt äre iaf! Som jag tror så är han utekatt, det leder till rastlöshet och mycket jamande. Det kan jag förstå eftersom han kommer från ett stort hus med stor trädgård till en 29 kvadratare med balkong utan nät =/ Känner mig lite elak. Men snart får han komma hem igen =) Sötnos!

Ne nu ringer snart älsk så jag ska värma lite glögg, svara, borsta tänderna och sen lägga mig!

Jorden anropar Jenny Kalsongmorsan Karlsson! Ring mig imorrn när du vaknat eller läser detta! Puss!

Natti natti! Älskar Min Jonatan! <3

Hos pappa

Sitter hos pappa och lånar lite data =P  Va i skolan idag, lite matte och lite svenska. Nu är det bara svenska kvar i skolan =) Skönt. Slutar skolan på onsdag sen är jag ledig till den 7:e tror ja =P Sen börjar skolan igen den 11:e =) Jag kom in på nästa termin också =) Det är jag glad för! Iof så har jag ju jobbet också men det blir för lite timmar för att kunna överleva. Längtar gör jag iaf =)

Jonatan åker till uppsala imorgon och på onsdag drar han till Gran Canaria. *fusk*  Han kommer hem på nyårsafton så han kommer att ha det bra i solen ett tag. =P

Nu ska jag kolla lite på simpsons med pappa, herrå!

Puss&Kram Älskar Min Jonatan!