www.pandia.se

Jag vet inte hur mycke länge till jag kommer att orka. Jag gråter när jag är hemma helt själv men jag kan inte gråta när jag väl pratar om det inför mina kompisar. Vad är det som är fel? Det finns så mycket saknad och sorg men det kommer inte ut! Jag vill bara åka från stan en liten stund, själv. Bara få fundera lite. Få ur all ilska och alla tårar!  R.I.P Alexander, Tommie, Cenny, Jens & Jonas! Ni är saknade och älskade!


God jul

Jag har inte hunnit bloggat idag =P va på frukost hos Jennie med mamma, Jennie, Simon, Melvin, Valter, Robbin, Linus och Philip. Philip fick madeln =P  Sen bar det av till jobbet =) Fick beröm igen =) Världens bästa jobb äre, synd bara att jag inte får jobba mer! =( 

Grattis Philip på din 16 årsdag!

Så jag hoppas att alla har haft en riktigt bra jul! =) Det har iaf jag haft! Jag fick en gott och blandat påse, en stekpanna ...

22:a

Snart är det julafton men först uppesittarkväll =) Den kommer att bestå av cider/öl, bingolotto, pappa och oscar =) (kanske Jossan) Om jag mår bra då vill säga. Migrän till tusen har jag! Hoppas att den går över över natten så jag kommer till svenskan (viktigaste uppgiften) sååå typiskt att det ska komma nu dagen innan!

Jag är skithungrig men jag orkar inte göra något nu. Kanske tar lite glögg och pepparkakor ist =P

Snart...

Hos pappa

Sitter hos pappa och lånar lite data =P  Va i skolan idag, lite matte och lite svenska. Nu är det bara svenska kvar i skolan =) Skönt. Slutar skolan på onsdag sen är jag ledig till den 7:e tror ja =P Sen börjar skolan igen den 11:e =) Jag kom in på nästa termin också =) Det är jag glad för! Iof så har jag ju jobbet också men det blir för lite timmar för att kunna överleva. Längtar gör jag iaf =)

Jonatan åker till uppsala imorgon oc...

Lördag

Idag ska jobba 16 - 21 och jag längtar tills jag börjar =) Jennie eller Simon ska köra mig dit, hur jag tar mig hem är en annan femma =P Kanske tar en promenix.   Jag ska försöka att få mer tider att jobba, jag har verkligen saknat att inte få jobba.

Natten har varit underbar, Prosit är gosig och han sov brevid mig i sängen =) Mysig katt =)

Ne nu mska jag hem till syster och dricka lite kaffe innan vi ska åka! Skriver efte...

Torsdag

Nu har jag fixat ett tangentbord =) Äntligen så kan jag skriva överallt.

Imorrn kommer katten, det ska bli både roligt och skönt med lite sällskap =)  Håller på att städa lite så det inte ser förjävligt ut när dom kommer med katten =P Bara disken kvar.

Snart kommer Annika och hämtar mig =) Vi ska prata lite och dricka kaffe =) Va ju ett tag sen vi träffades. 

Skulle bara säga att jag kommer att uppdatera lite ...

Hämta fler inlägg