www.pandia.se

Längtar!

Åh vad dagararna ska gå sakta då... Varför känns de som att dagarna är längre när man räknar ner på något underbart som ska ske? Samma sak att tiden går fortare när man skrattar. 

Jag är så sjukt nervös för att då ta hem barnen, åka från säkerheten och de trygga. 

De är så mycket grejer som ska med hem.. Typ: hemrespiratorer (grejer till dem), sugkatetrar, sugmaskiner, sängar, prober, övervaksapparater, "näsor", matpumpar,...

👍

Mötet med assistansbolaget gick jättebra! Nu känns de att de verkligen händer något, att de går framåt!  Jag är så jävla överlycklig, att ha ett datum att räkna till. 

Tänk om du visste hela sanningen, skulle du stanna kvar då? Skulle du tro på mig om jag fick säga min historia? 

Vet du vad du missar? Barnens vackra leende, hur de börjar förstå hur man vänder sig från rygg till mage. För mig är de bara ett stort PLUS ...

Trött

HEM!! + Bilder

♥♥ ♥♥ ♥♥

Jag får ont i magen och ögonen vattnas när jag tänker på att tvillingarna snart blir 1 år.. Självklart vill jag glädjas åt att de har kommit så långt i livet men de känns ändå helt fel. Ett helt år på sjukhus, stackars barn. Nu när jag tänker efter så har de faktiskt varit ett jävla sjukt år. Kan inte fatta vad Lowe, Tyr, Lex och jag har gått igenom. Jag har mått sjukt bra ändå i allt de här.

Har gråtit flera gånger, skrattat flera gånger, varit med om en hel...

Ångest

När panikångesten kommer in smygandes ovälkomet och tandvärken är värre än värst så är inte livet värt att leva, för stunden! 
Jag börjar kunna hantera min panikångest mer och mer men nu är den stark! Tandvärken gör den inte bättre.. 
Jag mår dåligt nu! Väck mig när jag är "frisk" igen. Godnatt

Hämta fler inlägg