Längtar!

Åh vad dagararna ska gå sakta då... Varför känns de som att dagarna är längre när man räknar ner på något underbart som ska ske? Samma sak att tiden går fortare när man skrattar. 

Jag är så sjukt nervös för att då ta hem barnen, åka från säkerheten och de trygga. 

De är så mycket grejer som ska med hem.. Typ: hemrespiratorer (grejer till dem), sugkatetrar, sugmaskiner, sängar, prober, övervaksapparater, "näsor", matpumpar, kompresser, grejer till trachealen mm. Ja you name it.. Tur att jag har en stoor garderob. 

Jag har räknat lite på dagar... Hur många dagar T & L har spenderat på sjukhuset... Okar inte ens förstå. Stackars barn. 

Ikväll är de vårruset, som jag har längtat! Ni får heja på mig! 

Imorgon om de är fint väder, så ska jagg ta med mig barnen till stadsparken om någon vill säga hej. 

👍

Mötet med assistansbolaget gick jättebra! Nu känns de att de verkligen händer något, att de går framåt!  Jag är så jävla överlycklig, att ha ett datum att räkna till. 

Tänk om du visste hela sanningen, skulle du stanna kvar då? Skulle du tro på mig om jag fick säga min historia? 

Vet du vad du missar? Barnens vackra leende, hur de börjar förstå hur man vänder sig från rygg till mage. För mig är de bara ett stort PLUS men för barnen skulle du behövas. Jag tror även att du har ett hjärta som iaf tänker på de ibland. Önskar ibland att du kunde förstå vad du går/gått miste om. 

Trött

Jag är trött på allt vad sjukhus heter nu. Dess doft, timmarna som spenderas, huvudvärken, alla människor som kommer och går. Snart är vi hemma förhoppningsvis på heltid ett tag. Vet ju att vi kommer få åka in ett X antal gånger men att bara få sova hemma för alla barnen kommer kännas helt underbart. 
Kan inte fatta att de snart har gått ett helt år.. Ett år. 

Im back on track! När vi äntligen är hemma så kommer jag börja använda vikblöjor igen. Får ju inte använda de på sjukan.  Känns grymt bra! 


HEM!! + Bilder

Vi ska verkligen få komma hem!! Helt sjukt! Vi ska få permission först bara för att få gå på stan en sväng, på stan! Bara de känns skumt!
Fan vad jag längtar nu, räknar ner till det spikade datumet.