www.pandia.se

Bli medlem =)

Klicka  ---> här <---  och bli medlem =) Det gjorde jag !

Öhh

Det typ regnar här (inne) ?! Det droppar en massa från taket.. Inte hemma hos mig (vilket är förvånande att det inte gör)!
Dåligt bygge (!) Som på marieberg fast det va ju ganska så mkt mer vatten där men iaf. Jag har ingen större lust att lämna lgh nu eftersom jag vet till skadan och vet inte vad jag ska göra.. =(  Nu kan jag inte sitta vid datan längre heller. Får mväl ta på mig kläder och cykla till affären sen hem, sen kanske till Jenny då =) Ber...

=(

Jag tror att jag lägger mig och gråter en skvätt nu!

Vill INTE ha må...

Snart drar Jonatan till jobbet och drar till Greger =) Dricka kaffe och bara snacka en massa skit =P 

På måndag ska jag till läkaren och ta blodprov =( Hoppas på bra svar.. =)

Jenny, du får hjälpa mig med filmen sen när vi ses för vi skulle väl ses i veckan?  för jag fattar nada =P Torsdag kanske?

Skriver mer sen =)
Puss&Kram
Älskar Min Jonatan!

Förlåt mamma

I Lördags va jag med Jossan en sväng =) Vi spelade gubb och grillade med mamma och co. Självklart så skulle regnet komma och förstöra.. Vi hann inte en visa Killarna vilka som va bäst =)!  Vi drog upp till Nina och Rickard ist. Pratade, drack mer alkohol och kollade på Robert Gustavsson haha bärsta filmerna oxå!

Ne nu ska jag ut och röka innan vi drar.

Skriver mer i kväll =)

Puss&Kram
Älskar Min Jonatan!

Tom i huvudet =...

Va på dop i Lördags i Frövi. Lilla Nova döptes =) Underbart söt! Har bilder men jag tänkte skicka dom till Nathalie så får hon lägga ut dom sen =) 

Nu har jag och Jonatan ätit från Gallejan. Han tog kebab med bröd och jag tog en skaldjurssallad och det kommer jag fortsätta göra för den va sååå god =) 

Bilen hämtas nu, imorrn åker vi =)

Ska till ...

Hämta fler inlägg