5 dagar

Lyckan är total när jag ser att alla tre barnen är lyckliga och glada. Lowe älskar att ha sina bröder hemma. Numera väcker inte Lowe mig längre på morgonen, han springer direkt in till Tyr och Lex och klappar på dem. 
Alla mår bättre av att vi äntligen är samlade. Kärlek! ❤️ 


Foto:Jenny Bruzelli 

Perfekt bild på alla mina små älsklingar. 


Skönt att kunna gå upp i linne och trosor in till barnen ist för att behöva trasla på kläder, åka till dagis och lämna Lowe, ta nästa buss till sjukan, vara där några timmar, åka till dagis och jämta Lowe, åka hem, laga mat sen sova.. Tiden räckte inte till. Men nu är jag den lyckligaste mamman i stan! 

1 år

Stort grattis till mina tvillingar Tyr & Lex på ett årsdagen. (Lite sent) ❤️ 
Ett år fyllt med tårar, leenden, sprutor, förändringar, kräkningar, lycka & spänning. Än är vi inte hemma men snart så. Dagarna är få till hemgång och de pirrar i magen. 

Mina 1 åringar:


Kusinhäng på födelsedagen ❤️


Trasig

Nu är jag sådär nere igen, den förbannade svackan! 
Jag är glad utåt med en skärbräda inom mig. Jag går snart sönder. Tusen tårar är på väg ut men håller sig inne. Både av lycka och sorg. 


Usch, jag vet ärligt talat inte mer hur längre jag orkar. 

Räknar

Jag kan äntligen räkna ner! Behöver heller inte säga ett datum när vi kommer hem för de är på räkning redan! Denna månad är vi hemma 👏 åh gudars vad jag längtar! Jag gråter nästan av lycka varje gång jag tänker på att vi ska få åka hem. 
Jag kommer böla som sjutton när vi åker från sjukuset. Personalen som jobbar är så sjukt bra! De borde finnas sån  personal överallt! 
Jag ska bjuda på tårta och göra ett fint kollage till de, som minne. Känns som att vi har kommit varandra så nära. 

De gör ont i mig när jag fick höra att min mamma höll på att bli överföllen inatt! ❤️😡 fy fan för vissa personer! Skaffa er en sysselsättning som inte skadar andra!