www.pandia.se

Ett nytt liv

Det är dax för mig att starta ett nytt liv, tillsammans med min son så ska de bara bli bättre. Göra vad som känns bäst för mig och ingen innan! Ska göra vad jag vill, inte vad andra vill! Ska skita i allt som händer omkring mig, inte få skuldkänslor över småting som inte har med mig att göra. Stänga ute allt tjafs och ignorera folk som gör mig deprimerad.

Det ska bli ett Glatt 2013!
Lycka, here i come!!

Panikångest

Helt sjukt, jag har lärt mig att hantera min panikångest hur bra som helst. BERÖMMER MIG SJÄLV!
Förut blev jag livrädd och fick hjärtklappningar så fort jag såg en klass 1-varning på SMHI´s hemsida innan jag såg att de inte var Örebro som var drabbad. Idag är det bara ett "aha en klass 1-varning, undra vart". Fick min första panikångest sommaren 2007 men kom inte på att det va de fören sommaren 2011. Så egentligen har jag klarat mig uppåt på ett år och då har jag bara p...

Jul

Dec. 22, 2012

Fortfarande samma lika! Varför är det såhär, varför tar de inte slut eller startar?

Fan, tårarna är hemska och ingen som kan trösta mig är här! Hur länge ska jag vara nere i detta?

Jag är fortfarande lycklig som har skrivit men är i en period där tårarna bara vill spruta och ingen kan ju vara glad hela tiden!

Sista ord?

Varför ljuger du för dig själv, vad är du rädd för? Sanningen finns hos dig, du kan bara inte inse de själv!
Hur lång tid ska de ta? Hur länge orkar en vänta tror du?

Om detta nu skulle bli mitt sista inlägg, så ska jag bara säga att jag är glad över de liv jag har haft, de nya människorna jag har lärt känna, att saker har förverkligast för mig och att jag älskar min familj och Lowe över allt annat!

Mina hemligheter får förbli mina ❤och d...

Utkast: Dec. 19...

Det händer, det som inte får hända nu! INTE NU! Fan då. (stänger in mig och kommer ut efter nyår) Usch, det är inte okej!

Jag har ont i hela kroppen efter jobbpasset inatt. Va första gången jag jobbade vaken natt och de va en händelserik natt. Det känns att jag lever iaf.

Imorgon får jag hem min Groda över natten <3 SAKNA!

Hämta fler inlägg