Söndag

Jag flyttar om 3 dagar, 3dagar! =) Äntligen ska jag få komma ifrån denna trånga lägenhet! Jag ska ha inflyttningsfika för dom som vill, men jag kommer att bjuda folk med olika datum så inte alla kommer samtidigt =) Datum kommer snart.

Gravid i v.31 - Redan. jag nhar ont i svanken och kan knappt sitta eller ligga. Cykeln är min bästa vän just nu. Foglossning har jag fått. Kände hur det värkte förut när jag va ute och gick, som tur va så hade jag min kära cykel med mig som jag bara kunde hoppa upp på och poff så gick värken över. Jag har även fått eksem på magen som kliar som tusan och jag har packat ner min salva :(

Nu ska jag inta sängen och föröska sova.. är grymt trött men jag ska sova själv som jag inte har gjort på ett tag nu.


Puss&Kram
Älskar Min Jonatan + Bebis!

Ingen tid

Jag har egentligen inte tid att sitta här, måste packa. Jag har ingen ork till att packa.. Jag kan packa en karton sen är jag helt slut. Ge mig ork någon! Jag har egentligen inte tid att träffa folk just nu men jag gör det ändå, lägger packningen bakom mig. (inte bra) Jag får ingen pepp från mig själv att vilja packa. Jag vill ju flytta nu, är det kanske de som sätter stop på allt? Att jag vill härifrån nu?  Ne jag får väl sätta på högsta volym och försöka fortsätta.

Jag har en del kvar att packa, massor att kasta (som jag inte orkar bära själv) och för lite plats för att kunna ställa packade kartonger någonstans.

Jag har en lista som ska fyllas i som jag inte fattar hur jag ska fylla i den. (mamma penning) Hjälp någon?

Det possitiva är ju att jag har folk som hjälper mig sen att flytta, att bära och sen städningen. Är sååå tacksam över den hjälpen =)

Kaffe nu sen är det bara att köra på igen.

Puss&Kram
Älskar Min Jonatan + Bebis!

Godnatt


V. 29+0 =) Morgonbild (därav skrynklet)Nu känner jag mig inte ett dugg gravid, bara lite tjock. Det känns olustigt...

Jag vill bara att h*n ska komma ut nu (menar att jag vill ha BF dagen här)

Snart så flyttar jag till Baronbacken och det känns underbart + att det är FC snart =) Längtar som tusan dit!

Har förövrigt ont i revben och kan inte sitta normalt utan att få ont..

Ne sova nu. Natti!

Puss&Kram
Älskar Min Jonatan + Bebis!

Tisdag

Skönt att höra att jag gjorde rätt. =) Han som ägde bilen ringde ju  mig dagen efter och frågade om han fick ge mitt nummer till hans försäkringbolag, självklart fick han det. (vet inte om jag har skrivit det redan) haha Mitt gravida minne är inte speciellt bra =P Kommer inte ihåg vad jag åt igår ens haha.

Jag är lite seg med att lägga ut bilder efter varje vecka men vad gör det? =P Här kommer iaf en bild 28+0
Bebis är vildare än vildast just nu haha. Mest på nätterna när jag vill sova =P


Någon som kan ge lite tips på vad man kan skriva i ett förlossningsbrev? Skulle behöva lite hjälp med det.

Nästa BM besök är den 8/9 och jag trodde att jag skulle dit varannan vecka efter vecka 29. Har iaf min ordinarie då så det är helt okej.

Sen en annan fråga, alla mina värden är bra (järnvärde, blodvärde ja allt är bra) Varför ska jag då ta järntabletter? Någon som vet?

Puss&Kram
Älskar Min Jonatan + Bebis!