www.pandia.se

Söndag

Jag flyttar om 3 dagar, 3dagar! =) Äntligen ska jag få komma ifrån denna trånga lägenhet! Jag ska ha inflyttningsfika för dom som vill, men jag kommer att bjuda folk med olika datum så inte alla kommer samtidigt =) Datum kommer snart.

Gravid i v.31 - Redan. jag nhar ont i svanken och kan knappt sitta eller ligga. Cykeln är min bästa vän just nu. Foglossning har jag fått. Kände hur det värkte förut när jag va ute och gick, som tur va så hade jag min kära cykel med m...

Ingen tid

Jag har egentligen inte tid att sitta här, måste packa. Jag har ingen ork till att packa.. Jag kan packa en karton sen är jag helt slut. Ge mig ork någon! Jag har egentligen inte tid att träffa folk just nu men jag gör det ändå, lägger packningen bakom mig. (inte bra) Jag får ingen pepp från mig själv att vilja packa. Jag vill ju flytta nu, är det kanske de som sätter stop på allt? Att jag vill härifrån nu?  Ne jag får väl sätta på högsta volym ...

Godnatt

Tisdag

200 dagar

Det har redan gått 200 dagar och jag har 80 dagar kvar på min graviditet. Det går sjukt fort. =)

Jag har nästan ingenting kvar att packa så jag får sakta ner lite så jag får något att göra innan. Massor ska iof kastas så det kan jag ju göra innan så jag får bort det! Sen är det bara garderob, torrvaror, kyl/frys varor och städ kvar, resten är saker som inte går att packa ner (tv, tvbänk, soffa, säng m.m)

Låg i soffan igår ...

Hmm

Mår illa, har jätteont i mage och nedre del av ryggen. Det är väl inte påväg? Känns lite som förvärkar och jag hoppas att det inte är på gång än. Kunde knappt gå igår och det tar en kvart att komma upp för mina trappor numera. Jag har typ inga krafter kvar och jag vet inte vad jag jag ska göra..

Hämta fler inlägg