Måndag

Sitter och väntar på Mickis, vi ska äta mat från svampen =D Chickenbits med pommes, BÄSTA! Imorrn ska jag till Tesa och hjälpa henne att flytta och sen till hovsta för att fira Valter som fyller 1 år =D

I fredags hade jag fest för första gången hehe så mkt fokl har nog aldrig varit i min lgh.. Fick 2 vinare så nu blir det att dricka viin och vara fiin som Jenny säger hehe. Nu är det dax att ses igen tycker ja för jag saknar dig och barnen! Elin oxå såklart! Kaffe nån dag? Torsdag kanske?  Ne nu måste jag få i mig nåt, mår illa efter hunger =P


Ska försöka uppdatera mer nu hehe

Puss och Kram! 

Älskar Jonatan!

Dålig..

Jag har varit ganska dålig på att blogga nu på sista tiden, egentligen har jag inte tid nu heller men lite kan jag väl skriva =P Ha hela veckan hjälpt Jenny med att packa och plockat lite =D Det är skit kul ju! Idag hoppas jag på att vi blir klara med det sista,, inte såå mkt kvar. Nu hinner jag inte skriva mer, men jag skriver när jag är hemma igen =D  Hörs.
Bye

Mån.. hehe Tisdag

Idag har jag trott att det har varit måndag hehe... Trött? Ja!  Sov hos Jonatan inatt, gick upp halv 9 och blev hämtad av Jenny, Tobbe + barn kvart i och åkte iväg till dagis och lämnade barn. Åkte sedan till Norr för att kolla på en lgh som Jenny och Tobbe ska flytta till =) Närmare mig och Elin =D Skitfin!! Hoppas ni kommer trivas bra där! Vi kommer att ses oftare oxå och det känns underbart! Sen bar det av till Baronhills och packade, fick ner nästan hela köket och vi är låååångt ifrån klara men det ska gå fort =D Imorrn blir de samma visa och jag är bara glad att jag får hjälpa till!  Vi hade iaf kul idag, pratade gamla minnen om skolor och kläder och allt som hör till =D Fick en dras med kläder av Jenny oxå (som jag inte ens hälften kunde ha) haha men jag är tacksam iaf! Tack jenny! Dom kläder jag inte kunde ha tänkte jag att Mickis kunde ha ist för att dom ska kastas =) Kom av mig i mitt inlägg för att Jonatan ringde hehe =P  Nu är det bara att sitta och vänta i en timme till mickis kommer hem sen ska vi ses en sväng =)  Har plockat lite här hemma inför fredag så nu är det bara skräp att kastas och disk att diskas! Sen är det fint igen! Btw Jag MÅSTE låna din mopp Mickis! Hihi.

Ne nu blir det tv har en lååång dag framför mig imorrn, Tack för en bra dag Jenny och Elin!

Puss!   Älskar Jonatan!!

Ett STORT tack!

Ett riktigt stort tack till dig Mickis som kom med nyponsoppa, yougurt och cola när jag va sjuk! Tack tack tack! Du är UNDERBAR!!! Ses imorrn! Puss!!  Ring eller messa när du vill ha hjälp du vet att jag ställer upp!!   Tack igen!