Part one

Hon var bara sju år när hon såg sin pappa bli slagen, av hans sambo. Den lilla flickan och hennes pappa bodde ensamma tills den elaka "häxan" kom och tog över deras liv. Hon Förstörde allt inom räckhåll, slog sönder poslin, ryckte pappan i håret och gav honom många hårda smällar över ansiktet. Flickan rörde hon aldrig. "häxan" trodde inte att flickan såg någonting alls, även när de skedde saker i bilfärd. Flickan var livrädd. Ingen annan såg något, ingenting kunde göras. Flickan ville vara hos sin pappa jämt för att se till att han levde, hon var livrädd att någonting illa skulle ske.

En bit i taget

Jag kommer allt eftersom skriva olika små "historier" i min blogg och de kommer att bli en "historia" / gång. Alltså inte alltför långa eller många. Så Enjoy reading!

Fredag

Det känns som att jag har varit vaken ett helt år, så förbannat trött. Imorgon vankas de jobb igen Jippi! Jag bara älskar mitt jobb.. ska jobba imorgon, lördag, söndag & måndag. Jag hoppas verkligen på mer tider, skulle t.om kunna jobba heltid utan problem.
 
Fixar, donar och planerar och jag hoppas att det går vägen.
 
Nä matdax!

Torsdag, andra halvlek

Åh va skönt, nu kan jag släppa alla oroliga tankar. Allt är fixat och jag är så nöjd över mig själv. Allting blir bara bättre och bättre.
 
Har lovat en vän att fixa lite saker till henne om två veckor så de ska oxå fixas, fast vi gör de tillsammans såklart. Sen har jag ju iof en överraskning till henne som jag hoppas kommer bli så som jag har sett de haha.
 
Nä snart kommer Grodis och då ska vi till mamma på kalas! <3