www.pandia.se

Part one

Hon var bara sju år när hon såg sin pappa bli slagen, av hans sambo. Den lilla flickan och hennes pappa bodde ensamma tills den elaka "häxan" kom och tog över deras liv. Hon Förstörde allt inom räckhåll, slog sönder poslin, ryckte pappan i håret och gav honom många hårda smällar över ansiktet. Flickan rörde hon aldrig. "häxan" trodde inte att flickan såg någonting alls, även när de skedde saker i bilfärd. Flickan var livrädd. Ingen annan såg något, ingenting kunde göras. F...

En bit i taget

Jag kommer allt eftersom skriva olika små "historier" i min blogg och de kommer att bli en "historia" / gång. Alltså inte alltför långa eller många. Så Enjoy reading!

Fredag

Det känns som att jag har varit vaken ett helt år, så förbannat trött. Imorgon vankas de jobb igen Jippi! Jag bara älskar mitt jobb.. ska jobba imorgon, lördag, söndag & måndag. Jag hoppas verkligen på mer tider, skulle t.om kunna jobba heltid utan problem.
 
Fixar, donar och planerar och jag hoppas att det går vägen.
 
Nä matdax!

Torsdag, andra ...

Åh va skönt, nu kan jag släppa alla oroliga tankar. Allt är fixat och jag är så nöjd över mig själv. Allting blir bara bättre och bättre.
 
Har lovat en vän att fixa lite saker till henne om två veckor så de ska oxå fixas, fast vi gör de tillsammans såklart. Sen har jag ju iof en överraskning till henne som jag hoppas kommer bli så som jag har sett de haha.
 
Nä snart kommer Grodis och då ska vi till mamma på kalas! <3

Torsdag

Ja klockan är mycke och jag kom nyss hem från en härlig biltur med tjejerna. Vi har varit i Yxe och rocknånting för att kolla på läskiga hus haha ja vet inte så skoj kanske. Vi möter upp en bil i rock...? och denna bil följer sedan efter oss i 140 km/h mitt i skogen och vi visste inte ens vart vägen gick... ! Vi va skiträdda samtidigt som de va skitkul. Jag tjatade om att vi skulle åka dit igen men ingen annan ville de.. haha vi garvade typ ihjäl oss.
 
...

En liten tillba...

2010-10-28 20:05:29

Torsdag

Kategori: Allmänt

Vaknade nyss från 3 timmars sömn, skönt vare och jag hoppas att jag somnar relativt tidigt sen.. Imorgon ska jag träffa Jenny vid vårdcentralen och hämta henns 2 barn för att gå till fc sen kommer hon tillba...

Hämta fler inlägg