:(

Ibland känner jag mig bara så vardelös. Jag vill att mina syskon ska flytta hit! Jag saknar er Karoline och Dennie, kom hit!

söndag, måndag, TISDAG!!

3 dagar kvar sen sover jag i min nya lägenhet! Nästan hela lägenheten ska renoveras och jag hoppas att det kommer att gå fort. Sen, inflyttningsfest eller inte.. Jag får se. Vill ju att Lowe sover hemma hos mig och om jag ska ha fest så kan det bli lite svårt. Det blir nog ingen fest, bara lite grilla och kanske lite kubb spel.

Just de, jag va ju på sjukhuset i fredags pga smärtan och jag har tydligen en svår inflammation, läkaren visste inte exakt vart den satt men det syntes att det var en inflammation iaf. Sen är jag tydligen ruckbar?! Trodde inte att man kunde vara de om man inte va gravid. (nej jag är inte gravid) Så det blir att äta medicin IGEN. Roligt! Jag kanske blir pillernisse resten av livet. Får hoppas att medicinen hjälper denna gång då så jag slipper ligga i en gynstol igen.

Va och bowlade idag med Tesa, Johanna och Lowe, gissa vem som vann? hihi jag.

Hmm

Du är den unika och jag hänger efter på ett snöre.

Jag är trött, hela tiden. Jag vill inte gå upp ur sängen, någonsin. Jag måste eftersom L inte vill ligga kvar och det är det som får mig att tänka om.
Jag har ett liv att leva, ett underbart liv. Finns ingenting jag ångrar, ingenting jag saknar innan jag fick barn. L är mitt allt och jag älskar honom mer än själva livet!

Jag är deprimerad. Varför? Jag vet inte och jag vill nog inte veta. Jag vill bara låta allt vara som det är och hoppas på att skiten ger sig.

Den 27e ska jag till kvinnokliniken och hoppas på att dom inte hittar något fel på mig samtidigt som jag hoppas att de gör de för att få bort de onda. Har haft ont i 8 veckor på tisdag.

Alvedon och sömn.

HATinlägg till mina vänner....!

NEJ jagg hatar inte mina vänner men iblsnd blir jag faktiskt ledsen. Det är ok att ni jävlas med mig för det tycke ju alla tydligen om att göra men det behöver inte gå till  överdrift. Hade jag varit den som klarar av att gråta inför folk så hade ni fått se de. Det känns skitjobbigt att behöva skriva detta inlägg men den känns samtidigt mer som att det *hörs*.

En ledsen vän. (ni får jävlas med mig men gärna till en viss gräns) =)