www.pandia.se

:(

Ibland känner jag mig bara så vardelös. Jag vill att mina syskon ska flytta hit! Jag saknar er Karoline och Dennie, kom hit!

söndag, måndag,...

3 dagar kvar sen sover jag i min nya lägenhet! Nästan hela lägenheten ska renoveras och jag hoppas att det kommer att gå fort. Sen, inflyttningsfest eller inte.. Jag får se. Vill ju att Lowe sover hemma hos mig och om jag ska ha fest så kan det bli lite svårt. Det blir nog ingen fest, bara lite grilla och kanske lite kubb spel.

Just de, jag va ju på sjukhuset i fredags pga smärtan och jag har tydligen en svår inflammation, läkaren visste inte exakt vart den satt m...

Hmm

Du är den unika och jag hänger efter på ett snöre.

Jag är trött, hela tiden. Jag vill inte gå upp ur sängen, någonsin. Jag måste eftersom L inte vill ligga kvar och det är det som får mig att tänka om.
Jag har ett liv att leva, ett underbart liv. Finns ingenting jag ångrar, ingenting jag saknar innan jag fick barn. L är mitt allt och jag älskar honom mer än själva livet!

Jag är deprimerad. Varför? Jag vet inte och jag vill nog inte veta. Jag v...

HATinlägg till ...

NEJ jagg hatar inte mina vänner men iblsnd blir jag faktiskt ledsen. Det är ok att ni jävlas med mig för det tycke ju alla tydligen om att göra men det behöver inte gå till  överdrift. Hade jag varit den som klarar av att gråta inför folk så hade ni fått se de. Det känns skitjobbigt att behöva skriva detta inlägg men den känns samtidigt mer som att det *hörs*.

En ledsen vän. (ni får jävlas med mig men gärna till en viss gräns) =)

...

Gick så glatt till Fc idag eftersom det va ett bra tag sen jag var där.. då är det STÄNGT?! Det hade jag ingen aning om.. Men eftersom det var jag , mickis, Tesa och en tjej till så fick vi vara kvar en stund. Ska dit ikväll oxå.

Nu ska jag passa på att vila lite medans Lowe sover.

Deprimerad?

Skulle ha skrivit ett inlägg under dagen men kände att jag ville packa och städa lite ist..

Jag mår...  sådär, känner ingenting just nu mer än att jag saknar de bortgågna! Jag vill bara gråta ut! Jag vill inte ha det såhär. Mitt fel? Ja en del av det är mitt fel (alltså hur mitt liv ser ut idag) Idag har jag pratat med 2 personer och träffat 1. Min mun har sagt ett få antal meningar idag, inte på humör. Jag har ont i huvudet varje dag och varken ipren eller alvedon...

Hämta fler inlägg