www.pandia.se

jubel or not?

Jag ska inte jubla helt men jag har sovit själv i två nätter och klarat av paniken själv :) annars har min lillebror fått kommit över.. tacka fan för de! Jag tror att det börjar släppa mer och mer nu men jag tänker fortfarande prata ned kuratorn. En vän sa något bra till mig igår, jag börjar inse att hon har rätt. Tråkigt men sant. Jag älskar dig för att du är du min vän och jävligt tacksam för att du sa det!

JAG ÄR...

Kuratorn är min bästa vän just nu. Jag skulle behöva en vän som bara är hos mig men det verkar vara för mycket begärt. (Menar de som inte jobbar eller har barn) ska inte ens behöva förklara för mina vänner vet hur jag menar. Mbara 1 timme skulle betyda massor, men inte ens det.. :( jag har känslor jag med!

Egoboost... jag är ...

källaren.

Är det inte det ena så är det de andra. Jag kan bara hoppas på att jag ska fatta vad som är farligt och inte. Men den är skrämmande. Magont, pirr och illamående, det kpmmer sluta med dåliga nyheter tillslut. Kommer jag bli frisk geler kommer jag få sitta instängd i en källare och ska av rädsla? Många frågor väntar på svar.

psykist


Jag mår fan inte bra! Jag har ett trauma. Kommer jag komma över de eller kommer jag få leva med det resten av mitt liv? Ska boka tid till kurator imorgon så jag får en början.
Jag kan inte sova själv längre, får panik. Har haft Jonatan och Robbin sovandes hos mig sen har jag sovit hos mamma och Jennie. Får ont i magen av att bara tänka på att jag ska hem.

Hämta fler inlägg