www.pandia.se

i don't give a ...

I don't care what people say about you, it's bullshit. I care about you, only you! But do you care about me? Do i even exist in your world? Att jobba på tisdag ska bli spännande, eventuellt på torsdag också. Får se vad chefen säger först.

Grå

Allting blir bara mer grått. Inga happy days än. Vad är fel? Varför kan inte skrattanfallen komma igen? Ha skoj. Att jobba på tisdag är en uppskattning! Andra tankar att tänka på.

återförenas man...

Isåfall så väntar jag i många år till. Jag vill träffa er, ni som är i mitt hjärta istället för bredvid mig. Ni borde vara här, här hos oss!

du, bara du.

I mina tankar gör du mig hel, i mina drömmar finns bara du. Föralltid du! Jag kan inte fatta hur dessa känslor kan vara så starka, så underbara. Jag vill inte känna såhär, bara låta det försvinna, släppa de. Det kommer aldrig att gå. Hör du stråkar som spelar, någon sorts symfoni, ska du inte bli förvånad, dom som hör är bara vi! Jag älskar dig, nu och förevigt! <3

skit

Jag vet ingenting längre, vet inte hur jag mår eller något, helt vilsen. Jag vill gråta slut på mina tårar men jag kan inte ens börja. Jag vill inte heller söka någon tröst för jag klarar inte av det där känsliga med andra, jag vågar inte visa mina tårögda ögon för någon för då skäms jag. Vet inte hur jag ska göra för att få ur min sorg!?

Ett stort ?

Varför är jag en tråkig person? Det är alltid mig folk skrattar åt, inte med. I hela min uppväxt har det varit så. Jag har alltid varit den konstiga eller knäppa. Varför kan inte jag få vara den bra eller roliga personen?

Hämta fler inlägg