Tårar!

Mår dåligt av att tänka tillbaka till midsommarafton, hur mycket jag verkligen har orkat. Jag sitter med tårarna i halsen och vet knappt om jag ska gråta eller inte. Minsta lilla grej som händer andra får mig att bli ledsen. 


Mycket mer händer kring barnen nu och de är både bra och dåligt.. Ännu mer operationer att planera. Stackars barn!  Mår de dåligt? Märker de av saker nu? Hur ser deras framtid ut? 


Ni som frågar hur jag mår, TACK! Jag behöver den frågan även om de kanske kan bli en lätt lögn att jag mår bra bara för att jag inte orkar ta upp hela historien igen. Allting som sker och har skett kommer att skrivas på bloggen sen, även de som diagnosen kommer att utföra.  Sjukhusfotografen har varit här och tagit bilder på barnens "diagnosfel". Bilderna kommer hamna i sjukhustidningen sen att de kan känna igen ett barn med denna diagnos. Jag tycker att de är super att de kan forska om de utan att behöva göra något "illa" på barnen. 


Jag vet inte vart jag är just nu, i vilket tillstånd.  


Godnatt

Flytt

Ja nu va de länge sen jag uppdaterade. De går framåt, vi ska flytta till lättvårdssal så fort den nya apparaten anländer, vi har fått lgh så nu flyttar vi från baronbacken till en 4a och nyrenovad och barnen växer som de ska. 

Finns lite dåligt med men allt kan ju inte gå smärtfritt. De finns inget att ta upp om de dåliga för jag har andra saker att tänka på än en massa fisar i rymden. 

Så fort min blogg är klar så kommer de säkert att bli bättre med lösenordet också. De verkar inte fungera sådär jättebra. 

Katterna hamnar hos brorsan och hans fru, hoppas de kommer trivas med deras lilla Mönster. Någon annan som är frivillig annars? De är alltså fodervärd jag söker på obestämd tid och jag står då självklart för mat och kattsand.Två svarta kastrerade hankattor. En är tjock och en är tanig. Kelgrisar är de båda två. Klarar av hundar och barn. Bor ni på landet så får de bli utekatter men då får ni behålla de också :) 

Tack och hej. 

Allergi eller inte..

Barnen har fått provat på en ny matsort, Infatrini. Från en dietist för att de inte gick upp i vikt som de skulle. Ja de slutade ju inte bra... De kaskad spydde av de, vi provade även Semper Lemolac... samma där. Nu får de något som de får behålla, något utan komjölk... Allergiska? Vi får se hur detta slutar.

Även de blöjor som används, Pampers. Deras rumpor verkligen fräter bort.. En sköterska tyckte att Libero funkade (och de gör de) men ändå envisas en del om att fortsätta använda Pampers. Men nu står de skrivet att barnen ska använda Libero en vecka för att se om de är blöjorna som orsakar de.

Fick ett brev hem från Öbo i torsdags... VI FÅR FÖRTUR PÅ EN LÄGENHET!!
Vi har dock inte fått någon än men snart så. Nu känner jag att de går framåt.

Tårar

Jag vill gråta men när tårarna är på väg så tar jag ett djupt andetag för att inte släppa på de. Så fort jag tänker på andra föräldrar med deras barn på sjukhus så blir jag ledsen, så fort jag hör plingande ljud som låter som barnens varningsljud så får jag nästintill panik. Jag tror att jag börjar bli knäpp. Kommer vi att få komma hem? Kommer barnen bli bra?
Frågorna snurrar i huvudet fast jag vet att de går framåt.
Jag orkar snart inte mer.. mina krafter börjar ta slut.