www.pandia.se

Tårar!

Mår dåligt av att tänka tillbaka till midsommarafton, hur mycket jag verkligen har orkat. Jag sitter med tårarna i halsen och vet knappt om jag ska gråta eller inte. Minsta lilla grej som händer andra får mig att bli ledsen. 


Läs mer »

Flytt

Ja nu va de länge sen jag uppdaterade. De går framåt, vi ska flytta till lättvårdssal så fort den nya apparaten anländer, vi har fått lgh så nu flyttar vi från baronbacken till en 4a och nyrenovad och barnen växer som de ska. 

Finns lite dåligt med men allt kan ju inte gå smärtfritt. De finns inget att ta upp om de dåliga för jag har andra saker att tänka på än en massa fisar i rymden. 

Så fort min blogg är klar så kommer ...

Allergi eller i...

Barnen har fått provat på en ny matsort, Infatrini. Från en dietist för att de inte gick upp i vikt som de skulle. Ja de slutade ju inte bra... De kaskad spydde av de, vi provade även Semper Lemolac... samma där. Nu får de något som de får behålla, något utan komjölk... Allergiska? Vi får se hur detta slutar.

Även de blöjor som används, Pampers. Deras rumpor verkligen fräter bort.. En sköterska tyckte att Libero funkade (och de gör de) men ändå envisas en del om a...

Tårar

Jag vill gråta men när tårarna är på väg så tar jag ett djupt andetag för att inte släppa på de. Så fort jag tänker på andra föräldrar med deras barn på sjukhus så blir jag ledsen, så fort jag hör plingande ljud som låter som barnens varningsljud så får jag nästintill panik. Jag tror att jag börjar bli knäpp. Kommer vi att få komma hem? Kommer barnen bli bra?
Frågorna snurrar i huvudet fast jag vet att de går framåt.
Jag orkar snart inte mer.. mina krafter börjar ...

Hämta fler inlägg