bla bla bla

Provet gick väl sådär, så som det gick för alla andra. Frågor som vi inte ens hade pratat om. Läraren lär ju fundera om ingen skulle klara provet.. =P

Nydiskat här hemma, funderar på om jag ska ner och boka tvättid tlll imorrn.

Jag ska vara barnvakt till världens busfrön (Melvin och Valter) på onsdag. =) *Längtar*

Jag har inte så mycket att skriva.. Fråga gärna frågor om ni undrar över något =)

Puss&Kram Älskar Min Jonatan! ♥

Söndag

Här sitter jag , hemma med hunden Ebba. Har nyss ätit god mat (Wok med beasås) Mums!! Så nu är jag ganska trött. Ska väl ge mig på biologin eftersom det är prov imorrn.. men det går säkert bra, för det är ju intressant.

Jag och Jonatan har typ gett upp alla hjärtans dag.. kostar ju bara en massa pengar hehe, sen är ju skolan viktigare iof.. det säger vi båda.

Nu har jag inte tid längre =P Puss&Kram

Älskar Min Jonatan!

Torsdag.

Nu är jag på väg till skolan :) ska bli spännande att se om det blir någon geografi, läraren hade magsjuka i tisdags, så det återstår att se. Har lite bråttom så jag får skriva ett inlägg sen :)

Söndag

Nu är det livat i mitt huvud, känns som att jag kommer efter i skolan, men jag kommer nog ifatt igen! Redivisning imorgon med Jenny, nervös som 17 är jag! Som tur är, så är Jenny så snäll som kommer att stå vid tavlan när jag står och gömmer mig vid datan. TACK!!   

Har nyss sytt mig en kjol av ett par gamla byxor, vantarna är snart klara och det första linnet är puts veck. Hoppas jag hittar det innan redovisningen bara.. 

Helgen har varit underbar med Jonatan! Bara en massa mys med god mat, glass och film.

Nu är det dags för sängen. Först en varm dusch =)

Nattinatti! Älskar Min Jonatan!