...

Det är dags att gå en väg som gör att jag växer i mitt liv. Skaffa en hobby kanske som JAG vill göra.
Om de kommer ta ett år eller fler spelar ingen roll, bara de blir gjort.
Jag är både glad och ledsen just nu. Jag vet inte hur länge jag ska orka bry mig om andra... Måste ta tag i min krage och lyssna lite på mig själv på tror ja!

Fick jobbet så jag börjar gå bredvid på torsdag, fredag och måndag. Nu hoppas jag på att få jobba mycket!

Grr

Alltså, jag vet inte. Jag tror mig själv veta en del men eftersom jag tror så kan ja ju inte veta de helt.. Jag kan ju iaf hoppas på att de är så.

Ramlade med cykeln på nyårsafton och mitt knä blev sårskorpad. Nu har de blivit infekterat men blivit mycket bättre sen dess. Det gör fortfarande ont att böja knät och det är svårt att sova men det går. Är omlindad nu och ska vara de i nån dag till. Suck! Alsolspriten går ju rakt igenom till mina kläder och de är ju inte så skönt att gå med blöta byxor. Svullnaden har lagt sig och knäet är inte så blått längre, Klantskaft vill jag säga de, fast de var ganska kul att hamna i snödrivan haha.

<3

Jag känner mig inte elak känslomässigt längre, inte heller en känsla på att jag sårar. Idag är jag nöjd med mitt liv utöver hur de ser ut idag.

Jag söker jobb, även de jobb som jag vet att jag inte har någon chans till, vem vet de kanske finns annat till övers på samma jobb.

Snart är de söndag och då kommer min Groda hem! Ska även ha honom lite extra veckan efter, så de kommer att bli tre hela helger med Grodmys! <3