Onsdag.

Idag va jag förbi slussen och lyssnade på jobbpresentation och fick efter 10 minuter en lapp om att jag ska på arbetsintervju imorrn redan =D   Måste bara få det!  Hoppas!  antingen truckjobb eller CNC operatör.. 
Ne nu ska jag fixa allt mitt och skita i alla andra (förutom familjen) så jag får allt klart till sommarn.
Om jag får Jobbet så blir det att fira när första lönen kommer =D hehe Hör av mig och frågar vilka som ska med då. 
Ne nu väntar jag på Helena, Vi ska till mcDonalds och svulla =P hehe  Hade bäst!
Puss & Snusk!

*Du & Jag*

Nervös

faan nu börjar det pirra i magen inför Norge, får se hur vi kommer dit och hur voi ska bo. Det är skit svårt att hitta billigt boende (blir ju dyrt första månaden utan lön) men det löser sig säkert..  (min "chef" ) tycker att vi ska ta in på hotel första näterna sen skaffa bostad.. Är det värt de?    


Jag har iaf fått truckkortet nu så det blir en mindre sak att tänka på :D    Hehe ne ska dra nu har lite brottom !   Puss å Snusk

Du & jag

Jag vill bara

tillägga att jag har blivit moster igen till en sööööt Valter!  Melvin & Valter är mina söta små systersöner *Älska*   Jag bara längtar tills jag får vara barnvakt! Jag får öva på dom tills jag får egna barn (om några år såklart) så jag vet hur det är när jag skaffar familj =P    BTW  Tog ut spiralen idag och ska börja med p-piller igen (spiralen va inte min grej)  gjorde bara ont i kroppen =( 

På fredag ska jag köra upp för truckkortet =P  Fick 44 rätt av 50 frågor, jag tycker det är bra men enligt dom va det på gränsen till godkänt (okej?) Aja det går säkert bra!

FÖR:

Ja den 26:e maj åker jag å syrran till Norge och jobbar.. Bye bye Sweden, kommer åter i augusti helt, kommer ju och hälsar på emellanåt =)  Money i min spargris =P  Ne nu ska jag åka till jonatan och mysa lite =)  Bye bye  Kyss å smek!

*Du & Jag* 

Bestämt mig..!

Jag har bestämt mig! Ni får säga vad ni vill för jag kommer inte att lyssna, bara så ni vet! Men jag ska bli en kändis om det så ska ta några år!  Vet inte vilken sorts kändis jag hade tänkt mig, men det blir säkert bra! Jag kan inte sjunga eller dansa så det blir det inget av.. men jag kan ju bli modell =P (bra självförtoende) Skit samma vad det blir jag ska bli känd.!!   haha

Sen på tal om ingenting... jag hittade en rolig film i min mobil (på mig)

Tänkte ladda upp den här men jag vet ju inte hur man gör tyvärr =( !


Idag blir det lite att göra.. Ska ju snart åka till Norge och jobba så då måste jag fixa en hel del saker! Det kommer bara att bli en massa krångel.. jag vet det!   FAN!   VIll bara att det ska vara över nu så jag kan vara hemma med killen och familjen! Kommer vara jobbigt!  Aja så är det! Ska hoppa in i duschen nu sen åka,   Ha en Jädrans bra dag allihopa =D  puss puss och snusk!

♥ Du & Jag ♥