Joråsatt

Jag ORKAR inte med min data längre.. måste formatera om den IGEN! Blir galen snart (öppnar balkongen och kastar ut den) Så arg blir jag! Sen vill jag flytta från den här ÄCKLIGA lägenheten! Orkar inte bo där inget händer. (är knappt hemma ändå) Vet ju varför iaf.. På vägen hem kom givetvis tåget.. fick lite panik då.. (såg framför mig hur tåget välte och skrapades mot mig i backen) Mitt hjärta gick i 100! Nu kommer alla dom dåliga sidorna. men det går över snart hoppas jag! Imorrn vill jag ha svar (pirrar i magen) jag vill inte gå och vara nervös längre. Ska till vårdcentralen först sen till sjukhuset =) Ne nu blir det godnatt, är skittrött! Puss&Kram, Älskar min Jonatan!

Avundsjuk?

Att folk orkar? Att skriva du är ful till nån sen inte våga skriva sitt namn ? Att skriva att jag och min pojkvän är fula ?!
Är du avundsjuk eller bara för att du inte har någon? CP!! Du är inte så speciellt hemlig heller, haha

Orka lägga energi på såna människor längre!

Snart kommer det ske jag vet det =) Jag längar nog mer än vad du gör haha =) Men vi ses sen !
Tesafis & Hadilius <3 Ni är faan bäst!!

Älskar dig Jonatan! <3

Datorn :@

Det är nåt fel på min dator så jag kommer inte in på bdb .. =( Träffade Madde och Jonas med Nellie och Ellen förut =) Mys ju såå söta =) Tänkte lägga in bilder på Mormor när hon va 15 år för att ni ska få se likhet men eftersom min data är knäpp så finns det inga ikoner tyvärr.. Hehe jag räknade mina skor förut och jag har 21 par =P Tog ett kort men det kan ja ju inte heller lägga upp =( det får bli en annan dag =) Ne nu ska jag upp på stan och träffa Jonatan, vi ska på bio. Jenny: Jag har inte kunnat höra av mig idag förlåt men jag hoppas att du läser detta snart =) Jag försöker höra av mig imorrn ! Puss & kram Älskar min Jonatan!

stress & stress

Skulle ha gått upp kl 7 egentligen men de blev kl 8 ist =P Gick upp på stan för att hämta mickis cykel för att sen cykla hem och hämta lite kläder inför intervjun som är kl 13. Kom till Mickis kvart över 10 då sov hon hehe. Gav Smillan mat sen ut en sväng med henne.
Nu sitter jag här och är skit nervös & självklart dricker jag kaffe hehe

Mickis färgade håret igår och jag slingade mitt =) Blev skit bra ! 

Blir kanske bjuden på pizza ikväll oxå =) Mumms !  

På fredag blir det att sätta oss på fotbollsplan med några öl =)  

Nu är jag klar för intervjun så nu ska jag ta det lilla lugna innan jag cyklar iväg =) Kaffe & Cigg

Ha en bra dag! Puss & Kram

Älskar min Jonatan!