ett val

När Tyr och Lex nu har gjort hörsel testen så är jag lite förvånad över hur läkarna väljer att berätta de såkallade valen en förälder har.

Mina barn behöver antingen CI (cocklea inplantat ) eller hörapparat. Hon som gjorde testen sa inget om vad jag som mamma har för val. Fick veta häromdagen att jag får välja om mina barn ska få CI eller inte, så mitt val blir att INTE operera in de förrän Tyr och Lex kan välja själva om de vill ha de eller inte. De är deras egna beslut i framtiden. 

Det är krångel hela tiden med operationer hit och dit, nu vet jag knappt vilka operationer De ska göra eller när de kommer att bli längre. 

De känna helt underbart att känna bebis sparka i magen hela tiden. Jag är redan kär, vill veta vem du är där inne. Hur du ser ut och din personlighet.  

My kids ❤

sjukhusvistelse

Ja som sagt, vi va på sjukhuset från 8-14.30
Kollade hörseln och fick 3 av 4 öron klara, Tyr tyckte de va roligare att ligga och skratta än att försöka göra ett test. 
Grav hörselskada. Vänta på läkarsvar om de ska bli hörapparater eller cocklea inplantat.
Jag blev inte förvånad eftersom de första testet inte visade så bra resultat. De goda i de hela är att jag ska få lära mig teckenspråk. (Samt alla personal) de ska bli så kul och lärorikt.

Var sedan på ultraljud, kollade lite på deras hjärta. Allting ser bra ut trots två hål i hjärtat.
För att gomspalten ska bli fixad så vill de teamet att hjärtat ska fixas först (vilket egentligen inte behövs) de blir ingen rolig operation för Tyr som isåfall kommer att få bröstet uppskuren ist för i jim sken som man egentligen gör.
För att trachen Ska bort så måste spalten vara fixad innan.. så de blir en jäkla cirkel.

Vi vägde och mätte Tyr & Lex med och de ser jättebra ut.
Äntligen kan jag känna att de går framåt.

vardag

Att behöva gå med rädsla och sjuka tankar varje dag om att mina barn kanske inte överlever, ingen ska behöva tänka så. Så fort jag lämnar hemmet så kommer tankarna, kommer någon få trachstop? Kommer kanylen åka? 
Klart jag litar på att personalen klarar av dessa situationer Men slemmet eller trachhålet kanske inte hjälper personalen.
Usch vilka hemska tankar! Fy fan.

Ja nu är de officiellt att jag är gravid igen och de känns underbart. Är beräknad att föda den 19/9 men sen vet man ju aldrig. Har fått gå på extra kontroller med koll på bebis hjärta och tillväxten. Känns bra att bli tagen på allvar!  

Lowe växer så han knakar, är typ 112 cm  haha han va nyss 104 cm lång. Nu börjar han bli förkyld också. :(
Tyr och Lex går upp i vikt för fort, så nu kanske vi ska ändra på deras mat också (igen) 
Längden ska vi inte tala om, de fick ståskal för kanske 2 veckor sen som vi inte fick använda innan sjukgymnasten varit här och visat,  när hon väl kom så hade Tyr och Lex växt ur dem. Helt sjukt. 

På måndag ska vi vara på sjukhuset hela dagen, kolla Tyr och Lex hörsel kl 8, göra ultraljud på hjärtat, eventuellt byta trachkanyl sen göra ekg på Tyr eftersom hans puls har levt helt självt och galet!  

Förövrigt så mår jag jättebra och längtan är stor efter bebis i magen.