www.pandia.se

ett val

När Tyr och Lex nu har gjort hörsel testen så är jag lite förvånad över hur läkarna väljer att berätta de såkallade valen en förälder har.

Mina barn behöver antingen CI (cocklea inplantat ) eller hörapparat. Hon som gjorde testen sa inget om vad jag som mamma har för val. Fick veta häromdagen att jag får välja om mina barn ska få CI eller inte, så mitt val blir att INTE operera in de förrän Tyr och Lex kan välja själva om de vill ha de eller inte. De är der...

sjukhusvistelse

Ja som sagt, vi va på sjukhuset från 8-14.30
Kollade hörseln och fick 3 av 4 öron klara, Tyr tyckte de va roligare att ligga och skratta än att försöka göra ett test. 
Grav hörselskada. Vänta på läkarsvar om de ska bli hörapparater eller cocklea inplantat.
Jag blev inte förvånad eftersom de första testet inte visade så bra resultat. De goda i de hela är att jag ska få lära mig teckenspråk. (Samt alla personal) de ska bli så kul och lärorikt.
...

vardag

Att behöva gå med rädsla och sjuka tankar varje dag om att mina barn kanske inte överlever, ingen ska behöva tänka så. Så fort jag lämnar hemmet så kommer tankarna, kommer någon få trachstop? Kommer kanylen åka? 
Klart jag litar på att personalen klarar av dessa situationer Men slemmet eller trachhålet kanske inte hjälper personalen.
Usch vilka hemska tankar! Fy fan.

Ja nu är de officiellt att jag är gravid igen och de känns underba...

Hämta fler inlägg