...

Kan inte sluta lyssna på Shawti - Efter allt! Det är SÅÅ BRAAA!! Den finns på Spoify, jag hittar den inte på youtube så jag kan tyvärr inte länka.


Jag vet ingenting längre, jag bara hoppas!mr L

Jag tror att stackars L har fått feber :( vi ligger och kollar på barnkanalen och L vrider och vänder på sig hela tiden, så duktig. Det är så roligt att se hur han utvecklas, hur han kämpar. Ska ta mig ett varmt bad med L nu :)

Ett försök till...

Ja vad ska man säga...

Det har varit dåligt mellan mig och J men det har blivit bättre. Vi ska flytta tillsammans den 1/6 och bli sambos efter 3,5 år. Jaja bättre sent än aldrig. Jag har tjatat på honom sen dag 1 att vi ska flytta ihop men han har inte velat..Jag har även tjatat om att vi ska skaffa barn men han har inte velat. Jag ville att vi skulle förlova oss på våran 2 års dag men han har inte velat. Nu, idag har vi snart en lägenehet, vi har barn och vi har pratat om att vi kanske ska gifta oss. MEN det finns en sak som kan bli ett hinder. Det är J själv. Vi får se, vi får se.

L har börjat få riktig mat. Jag gjorde en morotspuré häromdagen (med min mixerstav) och han bara älskar det! Han fick även smacka på apelsin och ostbågar haha de skrek han om när vi tog bort de från hans mun. Han är ju underbar.

Den 31a mars ska vi till bvc och L ska få sina 5 månaders sprutor. Stackare.

Godnatt!

Födelsedag <3

För första gången på länge är jag glad att jag fyller och det snöade INTE haha =)
Har haft släkten här och fikat lite. Fick 2 tröjor av min syster Jennie, presentkort på florist av mamma & Morgan, En tygblomma av jonatan (ingen riktig pga katterna) Presentkort på panduro av Jonatans mamma =) Så imorrn kanske det blir att åka upp på stan och kolla lite... eller om jag ska vänta tills jag har flyttat.

Nu sitter jag med min sista kopp kaffe ( Jag vet att klockan är mycket) men jag kan somna ändå.

Så dagen har varit underbar och på lördag blir det att fira med mina vänner och lite alkohol =P

Godnatt.