www.pandia.se

...

Kan inte sluta lyssna på Shawti - Efter allt! Det är SÅÅ BRAAA!! Den finns på Spoify, jag hittar den inte på youtube så jag kan tyvärr inte länka.


Jag vet ingenting längre, jag bara hoppas!mr L

Jag tror att stackars L har fått feber :( vi ligger och kollar på barnkanalen och L vrider och vänder på sig hela tiden, så duktig. Det är så roligt att se hur han utvecklas, hur han kämpar. Ska ta mig ett varmt bad med L nu :)

Ett försök till...

Ja vad ska man säga...

Det har varit dåligt mellan mig och J men det har blivit bättre. Vi ska flytta tillsammans den 1/6 och bli sambos efter 3,5 år. Jaja bättre sent än aldrig. Jag har tjatat på honom sen dag 1 att vi ska flytta ihop men han har inte velat..Jag har även tjatat om att vi ska skaffa barn men han har inte velat. Jag ville att vi skulle förlova oss på våran 2 års dag men han har inte velat. Nu, idag har vi snart en läge...

Födelsedag <3

För första gången på länge är jag glad att jag fyller och det snöade INTE haha =)
Har haft släkten här och fikat lite. Fick 2 tröjor av min syster Jennie, presentkort på florist av mamma & Morgan, En tygblomma av jonatan (ingen riktig pga katterna) Presentkort på panduro av Jonatans mamma =) Så imorrn kanske det blir att åka upp på stan och kolla lite... eller om jag ska vänta tills jag har flyttat.

Nu sitter jag med min sist...

godmorgon

Gäsp vad jag är trött. Lowe har ju tendens att vakna halv 7 - 7 varje morgon så då är det bara att kliva upp =) Men jag ska inte klaga hehe jag sover ju middag med honom..

Idag är det fullsmäckat schema. Familjen korv/janssons skulle komma idag men jag vet inte när eller om =)

Sen kommer Jonatan med hans mamma och ska ha Lowe när jag hjälper Mickis att packa. Sen blir det bara att ta det lugnt och lägga sig hyffsat ikväll...

Hämta fler inlägg