Amning

Kollar på Trolljägarna, blir lite less på hur personer kan hota och hålla på. Vafan låt mammorna amma! Du som skrev att du skulle runka nästa gång du såg en mamma amma, gör det, det är bara du som skämmer ut dig.

Jag försöker få igång min amning med tvillingarna och detta ger mig bara mer styrka att försöka ännu mer. Så en vacker dag så kommer jag förhoppningsvis sitta öppet på ett café och amma.

Hoppas att alla mammor som ammar fortsätter att göra de öppet, jag håller på er!

Tyr & Lex

Lite info om hur mina barn har de i deras diagnos.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Medf%C3%B6dd_hypotyreos

Friskluft

Barnen ska för första gången i hela sitt liv få komma ut, till solen, ljuden och friskluft! <3 de tog bara en sisådär 10 månader.

Jag är nog den gladaste människan i stan idag!

Saknaden & Längtan

Jag räknar ner till hemgång, ÄNTLIGEN. Ett datum är satt och jag hoppas av hela mitt hjärta att vi får åka hem då. Tyr och Lex blir 10 månader idag, tiden går fort. Jag längtar, längtar, längtar! Vi kommer att få fira deras 1 årsdag hemma ♥
 
Att sakna sina barn varje dag är att lida. Jag vill inte lämna mina barn varje dag på sjukhuset. När de väl kommer hem så ska alla mina barn få vara tillsammans! Varje dag som Lowe är hos mig så ska han vara dagisfri, få lära känna sina bröder HEMMA, få leka med dem istället för att bara få titta på dem när de sover. Han ska få vara en storebror som en storebror ska vara, med kärlek!
 
All kärlek till mina barn! Jag älskar er mina fina, Lowe, Tyr & Lex. ♥