En månad!

Idag blir Lowe en månad gammal. :-) han kan vända sig, le, jollra och han växer som en tok. Mammas älskling. En månad, det betyder att jag har varit rökfri en månad nu. :-) tog sista blosset utanför förlossningen samma dag som Lowe kom. Stolt! På lördag åker jag och Della till ullared :-) det ska bli spännande. Lowe ska självklart med hehe. Ne undra om man kanske skulle ta sig upp från sängen nu.

Rädsla

jag är livrädd för starka vindar, rädd att vinden ska blåsa ner min lägenhet och inget står kvar när vindet gjort sitt. Såg dessutom att det skulle bli storm imorgon, jag som har saker att fixa.. Jag vågar knäppt sitta i soffan och bara lyssna på vinden, hur ska det då gå när jag ska fixa sakerna.. Jag är LIVRÄDD.. :-( Nu ska vi försöka sova här, hoppas vi klarar denna storm. God natt

Mamma

Jag kan inte fatta att jag har blivit mamma. Mamma, känns konstigt att säga att jag är mamma. haha men underbart är det!! Lowe är hur lugn som hellst och sover hela nätter, så skönt.

Jag har ett litet problem, jag fick sy några stygn (max 3) och dom är självläkande men jag har fått ont nu, kan knappt sitta, stå eller gå. Ringde 1177 men dom sa att jag skulle ringa min BM imorrn, det jobbiga är att jag vet inte vem som är min BM längre eftersom jag skulle byta efter förlossningen och jag vet inte om det är bytt än.. Jag provar att ringa det närmaste och se om jag är välkommen eller inte.

Nu ligger Lowe och sover och jag kollar på tv. Imorrn blir det att gå över till Della på morgonen sen över till FC =)