utmannad

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar mer än på första! Lycka till!

1. Vad heter du: Lisa
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lögn
3. Flicknamn: Linnea
4. Pojknamn: Linus
5. Yrke: Lagerarbetare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Lasangett
9. Sak i badrummet: Lampa
10. Plats/stad: Las vegas
11. En orsak att vara sen: Legat
12. Något man skriker: Leeedig
13. Film: lilla sjöjungfrun
14. Något man dricker: Latte
15. Band: Lasgo
16. Djur: Lejon
17. Gatunamn: Lingonvägen
18. Bil: Laguna
19. Sång: Las ketshup
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Lambada

Jag utmanar

Jenny, mickis och Jossan!

Vänner!

Jag älskar mina så som dom är! Jag skulle aldrig vilja förändra dom! Dom är underbara! Jag vill umgås med alla samtidigt men det går inte så bra =P Jag vill kunna dela på mig så jag kan vara med alla jämt!

Jenny, Mickis, Tesa, Johanna, Jossan, Hadil, Tezzan och många många mer! ♥


I maj blir jag själv på norr =/ Mickis ska ju flytta då. Men jag kanske oxå ska få flytta och är blir det så så blir jag överlycklig! Vill verkligen inte bo kvar här brevid min *NOT* underbara granne! Men jag ska se till att han eller jag flytta här i från för jag behöver sova! Speciellt om jag skulle få jobb! Jag hoppas iaf att det blir jag som får flytta =D

Ne nu ska jag upp på stan och träffa Jonatan (vi går Aldrig på stan) Bäst att ta chansen nu =P Sen blir det feeeest ikväll, vet inte vart än bara hehe Harrys eller Björnis... får se!

Ha en underbar dag!  *Tänker på er*

Pussar!

Torsdag

Det blev ingen sömn för mig inatt heller =/ JÄVLA GRANNE!!   Nu är kl 06.45 och jag ska tvätta kl7 och tidfördriv finns det inget så det va bara att hoppa in i duschen sen göra kaffe och äta en macka.. Efter första maskinerna ska jag över till mickis och dricka mer kaffe hehe sen kommer Jonatan vid 9 och äter frukost med mig sen blir det soc möte.. Sen hem och sova lite =P Måste ju få lite sömn iaf =D  Sen när jag vaknar är en annan femma hehe Så nu vet jag bara inte vad jag ska fördriva tiden på.. kanske ta en promenix en stund =P Hehe skriver mer sen om jag är vaknar ganska snart =D   Hörs sen. Nu mamma har du nått att läsa innan jobbet ! Älskar dig mamma!

Pussis!

Tisdag?

Ingen sömn inatt. Har för ont i munnen och i magen, börjar bli lite orolig om äggledarinflammationen verkligen är borta.?  Har ju lika ont som innan. Får ringa VC igen när dom öppnar.
Va hos tandis idag =/ Va inte skönt när dom pillade mellan tanden och köttet =(  Fick oxå något munskölj som ska användas varje morgon och kväll..  Eh sen står det att man kan få bruna missfärgningar på tänder och tunga som tandläkaren ska ta bort sen (ännu en räkning) Suck! Vart ska mitt liv ta vägen? Bara en massa fel på mig hela tiden! ORKA!

Va på Bauhaus igårkväll med mamma och Jennie =D Det va inte så kul men det funkade =P Fick lite gratis färg så kanske ska måla om lite hemma (fondvägg kanske) Om öbo tillåter det såklart  (knappast)  

Nu har kilorna gått ner igen. har ju iof bara fått äta soppa i en vecka så det är ju klart att man inte går upp.. Men det blir nog bättre sen när jag väl kanäta ordenligt hehe!

Nu ska jag sätta på en massa kaffe så jag inte somnar, ska ju hem till mickis vid 8 imorrn oxå..

Ha en bra dag! Puss & Kram