Han friade ♡

Ja, vi är numera förlovade ♡ känns sjukt bra!  Älskar dig Jonny och jag vet att att du är min rätta! 
 
 
 
Om de nu är svartsjuka som gör att människor inte kan acceptera vad jag och Jonny gör i våra liv så snälla sluta!  Vi gör exakt vad vi vill och jag lovar, ingen kommer komma till skada. Gå vidare med erat liv och låt oss vara om de inte handlar om barnen. Att ringa någon kl 4 och 5 på morgonen för att säga saker som man kan ta dagen efter.. de är inte normalt. 
 
 
 Alltså, ni som säger så mycket om mig till folk.. snölla sluta.  Kan ni inte skaffa er en annan hobby än att sitta och säga att jag kommer bedra Jonny, att jag kommer lura honom till att skaffa barn och att jag utnyttjar honom. Jag tror faktiskt att han har en egen vilja och skulle vi vilja ha barn någon gång så är de upp till oss. Vill vi gifta oss så gör vi det. Finns inte en människa som kan hindra oss. Så snälla, lägg stäng igen era käftar och öppna dem nästa gång ni har något snällt att säga!

Lycka

Vet inte vart jag ska börja men de känns verkligen sjukt tråkigt att vänner man har haft hela livet inte vill umgås med en längre. Jag vet att jag är SÄMST på att höra av mig också men i detta fall är de bara jag som har hört av mig och förlåtit allt. Men nu ger jag upp, utan att gråta eller känna sorg för att förlora er. Ni förlorade just mig.
Jag är glad över de personer jag har i mitt liv idag. Ni ger inga ultimatum eller tvång. 
 
Mitt liv börjar äntligen bli helt! De finns inget som kan göra de bättre. 
Jag och Jonny längtar tills vi kan bli sambos, så vi kan somna och vakna med varandra varje dag ist för att behöva åka fram och tillbaka till varandra.