Utveckling

Lowe är i en stor utvecklingsfas, jag blir galen på mitt älskade barn! Drar snart av mig håret.. Tips tack! 

Nu märks de på tvillingarna att de utvecklas, i ålder är de dryga 4 månader fortfarande.  Tänder på väg och de vänder sig från rygg till mage och tillbaka. De vill även ställa sig på alla fyra och säkert börja krypa. Men huvudet är för tugnt, orkar bara lyfta de en liten stund. Framåt går de iaf! 

Vård och omsorg

Va på komvux med tvillingarna och berättade lite om deras vardag. Hur ett liv med vård i hemmet ser ut i verkligheten, inte bara läsa om de. 
De va faktiskt lite kul. Trodde jag skulle dö av rädsla men med dessa människor som va där så va de helt okej. 

Eftersom jag har jobbat med människor sen 2005 så kunde jag jämföra och själv få känna hur de verkligen känns för de personer som har hemvård. 
Folk kommer in på ens privatliv, ser hur du bor, kollar när du diskar, lagar mat ja you name it. Helt klart ett intressant ämne att ta upp i skolan, plus att försöka bjuda in någon som har vård i hemmet för att få en blick på de hela. 

Jag som är så social tar de bara så som de är. Jag älskar att ha folk hos mig. Har haft de i 3 månader nu och jag säger fortfarande så som jag sa från start. 

Fråga gärna! 

Nattetid

De är på natten som jag är mest rädd att de ska ske saker.. Tror nog att de är för att jag blev väckt för ett tag sen, kvart över 5 på morgonen, för att Lex hade trachstop. Vill tacka nattpersonalen för ett grymt jobb och för uppmärksamheten ni hade eftersom apparaterna inte gjorde sitt jobb. 

På natten händer de mindre saker, varav att barnen blir mer slemmigare än dagtid. De kan leda till katastrof. 

Men nu till de goda nyheterna! 
Inom en snar framtid och då menar jag väldigt snar, så kommer de ske en stor förändring som jag håller allt jag har för att de ska fungera!! 👏 


Träningssugen? Se hit.

Sugen på att börja träna? 
Klicka på denna länk http://blogfame.se/168/26579/supplementstore
Välj och vraka de du vet passar just dig, sen är de bara att tuta och köra!  KÖR HÅRT! 👍👍