Torsdag

Vaknade nyss från 3 timmars sömn, skönt vare och jag hoppas att jag somnar relativt tidigt sen.. Imorgon ska jag träffa Jenny vid vårdcentralen och hämta henns 2 barn för att gå till fc sen kommer hon tillbaka och då blir det frukost =) Fc är det bästa!

Vet inte om jag har känningar att det snart är dax eller om kroppen bara leker med mig =P

bilder =)

Ikväll är det Fc och det är fikakväll =)Lagom rund..Liggandes på rygg, lite mindre  =P

Har haft värkar idag med, lite oftare men för några och för lindriga för att ens ringa ner =)

9 dagar kvar ♥

10

Eftersom kl är över 12 så har vi gått in i en ny dag, det vill säga att jag är inne på nedräkning till BF (har varit det länge) 10 dagar kvar till BF sen vet man ju aldrig vad som kan ske, men ack vad jag längtar!

38+0
Kroppen:

 Egna anteckningar:

Förvärkar till tusen + att jag tror att jag har fått 2 riktiga värkar (spännande) Mjölken har inte kommit igång och jag vet inte om jag ska vara glad för det eller om jag ska vara orolig att jag inte kommer att kunna amma.

Halsbrännan vägrar släppa men jag ska inte klaga för det är nog det enda som jag verkligen har hatat under graviditeten. Har haft en jättebra graviditet.


Bestäm dig för att du är klar att föda ditt barn! Nu är du klar med förberedelser och du är redo. Känslomässigt känner man ofta blandade känslor, man är otålig samtidigt som man kan känna rampfeber.
Livmodertappen har i regel börjat mogna och mjukats upp för att underlätta förlossningsarbetet, i vissa fall försvinner den helt. Slemproppen kan lossna, men det är ingen garanti att förlossningen är på gång. Om den lossnar i tidigt skede kan den till och med återbildas. Slemproppen bildas i vecka fyra för att skydda ingången till livmoderhalsen. Den kan vara alltifrån genomskinlig i en geléaktig konsistens till brun-, röd- eller grönfärgad. Den kan även komma ut i små omgångar och vissa märker inte ens av den.

Barnet: Det duniga hår som hittills täckt barnets hud försvinner och hudens rynkor är utslätade. Barnets avföring "mekonium" som samlats i tarmarna består av en blandning av lanugohår, gallpigment, utsöndringar från matsmältningssystemet och celler från tarmväggen. Barnet förbereder sig att födas genom att samla på sig extra mycket energi för att klara sig under förlossningen och de första levnadsdygnen innan mjölkproduktionen kommit igång.