www.pandia.se

Torsdag

Vaknade nyss från 3 timmars sömn, skönt vare och jag hoppas att jag somnar relativt tidigt sen.. Imorgon ska jag träffa Jenny vid vårdcentralen och hämta henns 2 barn för att gå till fc sen kommer hon tillbaka och då blir det frukost =) Fc är det bästa!

Vet inte om jag har känningar att det snart är dax eller om kroppen bara leker med mig =P

bilder =)

10

Eftersom kl är över 12 så har vi gått in i en ny dag, det vill säga att jag är inne på nedräkning till BF (har varit det länge) 10 dagar kvar till BF sen vet man ju aldrig vad som kan ske, men ack vad jag längtar!

38+0

Rolig människa

Ringe 1177 för rådgivning.. har förvärkar, blev kopplad till förlossningen till den mest otrevligaste människan! Eftersom det är mitt första barn så vill jag ju kunna fråga frågor utan att få ett otrevligt svar: det är förvärkar, inte ens nära riktiga värkar. Ne och hur fan ska jag kunna veta det? Förlåt att jag frågade... Ska man jobba som receptionist så ska man väl vara trevlig? Annars tycker jag att man kan byta yrke!

Sängen kall...

Måndag

Varför är det såhär?  Jag orkar snart inte mer! Du verkar inte förstå hur jag känner och jag verkar inte förstå hur du känner! Kanske ska vi sluta eller ska de fortsätta såhär? Något måste ju ske!

Ska till BM imorgon och mäta mage och så. Nu är bebis välkommen ut!

Ett bad sen sova! Natti!

Hämta fler inlägg