Magen

En bild på min mage för att visa hur den såg ut i morse haha tror att det va bebis som buffade för helt plötsligt belv jag jättekissnödig..

Haha helt sne.. Magen var stenhård just på vänster sida.

Ny vecka 17+0

uppdate: det är RUL den 7/6 inte det 6/7 hehe ändrar där nere oxå nu =)


Madde: Jo det här med mardrömmar har jag haft ett bra tag och jag har hört att man drömmer mer när man är gravid. Jag har drömt att Jonatan ex är otrogen framför mina ögon och han fattade inte heller vad han gjorde för fel. Dessa drömmar, jag är verkligen glad att det bara är drömmar och inte verklighet. Jag har även drömt ett flertal gånger att jag har fått en tjej, två gånger för tidigt född att jag kunde bära dom i en picknick korg för att vagnen var förstor. Hoppas INTE att det stämmer och blir sant.

Alexandra: Jo jag har hört det oxå men det känns helt skumt. haha Jag är väl i dessa spökveckor nu då. Vi ska på RUL den 7/6 =)Magen 17+0 idag. Har inte hänt något på en vecka mer än att den känns mindre, vilket gör att jag är lite mer orolig. Men det är säkert ingen fara.

Skulle ha åkt till skolan idag vid kvart över 11 men jag vaknade kvart i 5 och det krampade så enormt mycket i magen, mellan gärdet. Fy fan, jag hade så ont att jag nästan ringde ambulans. Jag har fortfarande ont i magen men det är betydligt mycket bättre nu än då.

Jag tror att jag kommer att bli som alla andra mammor jag känner, att ta efter deras regler och sånt. Att jag inte ska kunna hitta på något själv. Ta det inte negativt det är bara det att jag vill hitta något eget också hehe Det ni har är skitbra!! Ni är jättebra mammor till era barn, precis som jag vill bli till mitt barn.

Nu ska jag dricka kaffe och snart dra över till Das Korvas!

Puss&Kram

Älskar Min Jonatan + Bebis!

Söndag, blåsigt

Det va ingen som sa att det skulle storma idag =/ Jag är fan livrädd när det blåser så mycket!!
Att jag är rädd är för att huset jag bor i står på pelare och jag får känslan att vinden ska lyfta huset (jag vet att det inte kan ske) men i mina tankar kan allt hända. Sen är det en liten glipa mellan min vägg och det andra huset så det susar ganska hårt mellan och det ljudet skrämmer mig mer.

Det är en tjej som är i vecka 17, en halv vecka efter mig som redan "mjölkar".. varför gör inte jag det? Jag känner mig inte gravid längre=/ Mer fet än vanligt bara. Hur vet jag att det lilla livet lever fortfarande? Jag har inte känt något sprattel på ett tag nu och det känns helt tomt.. Får man kolla om barnet lever om man är orolig?

Har sovit skitdåligt inatt.. drömde att hela världen gick under. Jag och min syster Jennie var ute och gick och helt plötsligt började det blixtra överallt och den slog ner i träd som föll över husen.. Överallt! Då var jag rädd! Konstigt nog så vaknade jag inte skräckslagen.

Idag har jag chansen att använda mina nya kläder eftersom det är så "fult" väder.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen cykla äver till min syster, här vågar jag inte sitta kvar.

Ha en bra söndag.

Puss&Kram

Älskar Min Jonatan + Bebis!

Torsdag + svärmor

I torsdags var jag och das korvas hemma hos Madde. Det bjöds på mat och så var vi barnvakt.
Kom väl till brickebacken runt halv 2 (tror jag) mötte Jenny och Madde i centrum, dom skulle handla lite. Det va varmt och svettigt och jag gick i en tröja.

Det bjöds på kaffe, kaffebröd och spagetti och köttfärssås det va gott! Sen var vi barnvakt i nån timma tror ja =) Det va helt underbart hehe. Nu vet jag vad jag har att se fram emot. Mitt egna barn! Nu längtar jag ännu mer efter att få föda!

Idag var jag och Jonatan på stan med min svärmor, hon bjöd på kinamat (som vanligt) sen fick jag min försenade present (sa att jag inte ville ha någon men hon gav sig inte) Jag fick en tröja och ett par byxor som jag kan ha när jag blir större =) Tack svärmor ♥

Nu ska jag väl göra lite kaffe och sätta mig på min balkong, egentligen behöver jag städa men vem vill göra det en sån här fin dag? hehe

Puss&Kram
Älskar Min Jonatan + Bebis!

Förresten, vi ska kolla kön på Bebis den 7/6 om det syns =)