Ljusparty

Om någon skulle vilja ha ett ljusparty så får ni gärna kontakta mig. Jag kommer då att vara din säljare och du blir värdinna. Som värdinna kan du få jättebra erbjudanden. Skriv en kommentar med din hotmailadress så skickar jag mitt nummer och lite mer information. Era kommentarer kommer inte att ses av någon annan än mig,


http://www.partylite.se/ <-- här finns en katalog man kan bläddra i.

Aldrig frisk.

Jaha, jag ska tydligen till en sjuksköterska på torsdag, på psykavdelningen. Vad kommer han att göra? Rutinkontroll eller något annat. Ja vi får väl se.

Har ff inte fått någon remiss till röntken som de sa att jag skulle få i början av januari. Vet att de är kö men nu vill jag bara få allting klart så jag kan slappna av och må bättre.

Min panikångest har blivit mycket bättre sen jag flyttade och jag hoppas de håller i sig. KBT'n jag gick på fick jag inte fortsätta för att Lowe blev sjuk och hon utbildade sig så hon var tvungen att fortsätta. Så jag är tillbaka på ruta 1 igen. Men de är bara att köra på.

Cysta = ont

Nu är de ju så att jag inte tog bort cystan när jag var där..?! Den satt tydligen på ett ställe som bara en person som är opererad kan ha, alltså egentligen inte jag?! Frågan är hur den har hamnat där. Medans undersökningen görs så hittar de en till cysta fast den satt på normal plats och den va också helt ofarlig.

Jag väntar nu på att få komma till röntken för att se om de kan se vart? Den sitter. Den hade vuxit också, någon centimeter. Det oroar mig mer och mer för dag att den fortsätter växa.

Vadan detta?? Jag har lyckats fått cysta på cysta, äggledarinflammationer på äggledarinflammationer + en eventuell påbörjande blindtarmsinflammation?!

Lowe fick vattkoppor för tre veckor sen, med ögonfluss i samma veva. Prickarna sitter dock kvar men är ärr nu så han är helt frisk. Peppar peppar!!