Onsdag.

Ja nu har jag börjat äta mindre. =P
Frukost: Kaffe och ett äpple
Lunch: Kaffe, ett äpple och vatten
Middag: 4 mackor
Kvällsmat: Flingor med mjölk

Får se hur länge jag klarar av att äta så lite innan jag svimmar =P hehe ne så långt ska det inte gå.
Ja jag började på något idag (vet inte vad det heter) Aktivitet! Jag ska bli utbildad målare =D Det ska bli kul.  Jag är äldst och har störst fötter haha =P Ne nu ska jag dra till MM - baren och dricka en öl eller två med Tjejorna =D

Hade!   Pöss på älskling!

Hmm

Jag är lite speciell och lite bättre än alla andra =P
Ta inte ut allt i förskott, du kan bli fattig då!
Välkommen till Örebro, Det du inte vet om dig själv vet tydligen alla andra! 
Bli inte ledsen om du inte får vad du önskar, va glad för det du har istället!
Ta vara på det du har, Du vet aldrig när du mister!
En sak till, lär dig livets största gåta, Älska, Glömma & Förlåta!
Du & Jag Jonatan, vi är lite bättre än alla andra =P
Bye!

Igår...

Ja vi firade Allahjärtansdag igår =P bättre sent än aldrig hehe Fick två halsband och ett par örhängen till, med en ros! Va sööt han är! Älska <3   Nu ska man börja banta oxå... Börjar bli dax, först gym sen mindre mat hehe hur ska det gå... Jag uppdaterar varje dag, så nu är det bara att gå till affären och köpa frukt =P ska snart iväg och träna sen blir det att springa spåret ikväll, Sen lite kvällsmat sen sängen!     Gaah nu vill jag fylla år! Vill bli uppvakad. Inga presenter, vill bara ha ett grattis =D Men det är ju inte lång tid kvar hehe =P  20 dagar kvar!   Imorrn kanske det blir att ta en öl eller två, får se om jag orkar och när jag slutar... men det ska nog gå bra. =D  sen blir det utgång på fredag, kommer ju inte in på Frimis på lördagar längre =( men vad ska man göra. Fast jag borde inte dricka om jag ska banta...!   Ne nu ska jag spela lite =D Hade!
Jag blir gladare och gladare för var dag som går!!  
<3 Du & Jag Jonatan <3
Tjao!

Söndag

Ja idag firar vi 3 månader hehe inte länge men f**n va tiden går fort!   Blev ingen utgång igår, blir på fredag ist! Men f**n va kul vi ska ha!! hihi längtar som aset!  Ne skulle bara skirva en rad och berätta lite! Nu ska jag hem till Jonatan och mysa massor! Pussen hej!
Du & Jag Jonatan!
Drar tjao!