Ursäkta?

Vad faan tror ni? Att det är okej att göra så sen bara tro att jag ska glömma? haha ALDRIG!!!  HÖR ALDRIG MER AV ER!!!! Ja ER!!!   ni vet vilka ni är! Ring inte och tala om för mig vad jag sa göra och inte göra!!!


Nu sitter jag barnvakt till lilla Tindra =D Hon sover så fint så hehe.

Ska till katten en sväng sen innan jag drar till Darling =D Sen blir det sova =) Skönt!

Fint att jag är i centrum för vissa haha tala på ni ja bryr mig inte ett skit! =)


Tomma ord, tomma tankar!

!Du & jag darling!

*Gäsp*

Idag har jag jobbat i 9 timmar... Suck! Men det ger pengar hooppas ja..!  Klant som jag är så glömde ja ju min tidrapport där jag va sist och jobbade... Måste dit imorrn och hämta den, slutar ju iof halv 10 imorrn så då är det bara att åka dit med en gäspande mun.  Bad ju om att få ledigt imorrn men min chef tyckte inte desamma... ne jag skulle jobba från 8 - 9.30 sen fick jag vara ledig.. Ville ju inte vara ledig för att gå upp tidigt utan för att jag skulle få sova lite, men där sprack min fina idé ... men men bara att ta emot lönen sen hihi!   Nu sitter jag hos min Darling och kollar på fotboll och dricker 3,5:er haha Fjant =P  

Ny mobil har jag oxå =D Skit bra! Syd bara att handsfreen är spräckt.. men jag har ju ett par liggandes hos mamma så det är ju bara att hämta dom. Ska köpa mig ett minnes kort oxå så jag kan ta mer bilder och ha mer musik i =D  Ne undra om man ska ut och få i sig lite gift (cigg) sen sova för en gångs skull haha brukar ju inte lägga mig förens halv 1 - 1 sen går ja upp kvart i 6 oxå... nu måste saker ändras om det ska gå bra för mig =D   

Sup & svälj, trevlig helg

*Du&jag*

Suck!

Blir bara så förvirrad!

Läs gärna, kommentera gärna men bli inte sur för vad jag skriver för det är mina tankar och jag tänker inte sluta skriva! Så är det bara! Jag skriver EXAKT vad jag vill NÄR jag vill och HUR jag vill! Sen är det upp till var och en vad dom tycker och allt! Jag skiter i det!   Jag lägger inte mer energi på det!

Om jag inte svarar på sms så är det för att jag inte kan!!!

Idag har det varit en jobbig dag, kände en riktigt hård spark i magen =(  Va där jag inte ville vara men det är sånt jag får ta nu när jag jobbar..  Kommer säkert att bli fler såna dagar!  Men men.  

Imorrn blir det upp tidigt igen men jag hoppas att det inte blir en massa skitgöra =(  

Längtar som fäään till Augusti =D hehe Hemligt!

Ne nu ska jag till katten sen till Darling och pussa lite =D    Förresten så är det 7 månader mellan oss idag =D  *grattis* (tack tack) hehe 
  
!Du & Jag hjärtat!

Have a nice life, take care, bye bye then!


Tung äru!

Du?

Du tror att det bara är du som mår piss! DU ÄR SÅ JÄVLA EGOISTISK!!!! `Du tror att det bara är synd om dig! TÄNK LIIITE PÅ ANDRA NÅNGÅNG! JA jag blir sur!!

I fredags (midsommarafton) så va vi (jag & Darling) i lannafors i kalles föräldrars hus, det va roligt hehe alla åkte och gick och la sig innan 2. Har aldrig hänt förut när vi druckit men vi började iof supa kl 14.00 så det är väl förtåeligt =P vi spelade fotboll (tränigsvärk i mage å lår) haha.  vi åkte hem dagen efter vid 16.00 och somnade vid 17.00 och sov till halv 9 imorse, trött eller vad.  nu ska jag snart hem till majja (är kattvakt)

Ska jobba imorgon. hoppas jag slutar tidigt, tänkte åka till marieberg och kolla present till Darling! (han fyller ju snart år)
ne nu ska jag dra  Hade! Bye

*Du & Jag*