ehh(harkel) hmm

Ja, jag vet inte vart jag ska börja eller om det finns någon början alls...

Här är tapeterna tapetserade och golven lagda så nu är de mest bara skåpsluckor, badrumsskåp, nya skåp till hall och kök och kabelfix i taket kvar och det går så jäääävla segt!! Fast det känns bra att möblerna är på plats och att jag inte behöver flytta på de igen.

Idag var jag, Lowe, Mickis med magen, Tesa med magen och Matteus, Marre med Theo och karl, Della med Max och Emelie och Johanna iväg till vivallabadet och plaskade lite, väldans trevligt, får se kanske drar dit imorrn med.

Medicinen hjälper ju inte direkt helt men det är bättre iaf.

Imorgon ska Lowe till Jonatan, Jonatans pappa och farmor kommer från uppsala över dagen så då ska dom självklart få träffas, sen på lördag så fyller Jonatan år och då ska Lowe dit igen =)

Det går framåt.

jodå det går framåt :) Jag sover som en gud i nya lägenheten med nya tapeter och nytt golv och dom är inte klara än men snart.

Lowe växer och växer och han har börjat äta vanlig mat och snart kryper han, shit, han kryper verkligen snart. Han tar sig framåt och är jättesnabb. Det han vet att han INTE får röra, rör han, tittar lite på mig, skrattar och river ner. Haha underbara barn.

Jag däremot får bara äta en jävla massa medicin. Har infektion någonstans i buken och nu har jag fått ytterliggare en tid till läkaren (en remiss) frågan är bara varför? Jag har inte bett om den och jag tror inte att det är återbesök eftersom dom brukar säga att om det inte går över så får du kontakta oss igen. Hm undrar vad de kan vara...