Bilder

Min älskade Vegas! Saknar dig! <3Jag och Jonatan <3Jag när jag äter korv på fyllan =P
Jag brukar ju inte lägga upp bilder, men tyckte att dessa skulle upp =P
Nu ska jag sova, Natti natti!

Älskar Min Jonatan!

Sjuk?

Börjar fundera på vad som är fel? Imorrn får jag veta om det är något.. Nu kanske jag har fått ryggskott på de.. INTE SKÖNT!! 

Lagar lite mat och lyssnar på den dånande plogarn utanför *klappar händerna* Det är typ 2:a gången dom plogar ordentligt sen snön kom.. Just ja det snöar ju ute =) Mysigt. Det får jätte gärna snöa massor men vinden kan väl stanna hemma..

Jag satt kvar i skolan 1 timme idag för att 2 personer skulle köpa mina böcker, INGEN dök upp. Den ena ringde sen (en timma efter) och frågade om vi kunde ta det imorgon ist.. Ja det är klart att det går imorrn men dyker hon inte upp så finns de en till.. Den andra kunde iaf ha hört av sig och sagt att hon inte skulle komma eller nåt.

Ne nu ska jag äta. Herrå!
Puss&Kram
Älskar Min Jonatan!

rubrik till ett tråkigt inlägg?

Trött, seg, ont i ryggen, svårt att andas, kaffet smakar skit, kramper i magen och en totalt onödig dag på akuten. Ringde vårdcentralen i onsdags, förklarade vad som var fel, dom hänvisade mig till akuten. Jag ringde 1177 eftersom jag inte tyckte att det va så seriöst, samma sak där. Åkte till akuten, fick resultat som jag redan visste om. INGET FEL!! Jag har haft kramper i en vecka imorrn så då är det bara att ringa igen. Får se hur det slutar då.

Va hos Jenny i igår =) Drack kaffe och snackade lite skit, (ging gang).  Ska dit efter skolan imorrn, om jag inte ska till vårdcentralen innan då. Får se om jag ens kan gå till skolan =(

Ne nu måste jag lägga mig så jag orkar upp, hoppas på att jag är bättre imorrn!

Nattinatti!
Älskar Min Jonatan!

Paranormal activitys

Är du lättskrämd? Ingen hit att kolla Paranormal activitys då. Men klarar du av att bli rädd och så så måste den ses!! Utan tvekan! Det är nog den äckligaste filmen jag har sett på länge. Undrar om jag kommer att sova gott inatt =/

Skolan började bra =) Började halv 9 och var klar halv 10. Fixade inskrivning och shema så nu börjar allvaret imorrn =) Bara bra! 

Var och simmade med Jossan förut. Först va det kallt sen var dte bara att ta i =) Vi simmade 500 meter sen hoppade vi i bubbelpolen. Gick in och duschade lite sen solade vi solarium. Detta kommer nu att ske varje måndag om det inte blir hinder inom skola och jobb. =)

På lördag ska jag jobba! Sökte tiden och fick den. 14.30 - 21.00 Bättre tider finns inte. Tar nog med min en bok och läser under tiden som det inte finns något att göra.

Ne nu måste jag sova, ska ju till skolan imorrn =)
Puss&Kram
Älskar Min Jonatan!